Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

txell costa

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 28/03/2019

  Txell Costa ens explica en el seu llibre "Liderar en Femenino" com fomentar el bon rotllo a la feina, a fitxar el talent i fer-lo créixer, a delegar i repartir bé les tasques i a empoderar-te per ser més productiu gràcies a una cultura empresarial sana. Alan Jornet ens porta una nova persona amb una història interessant, en aquest cas Marc Coloma, el responsable de Foods for tomorrow, creadors d'Heura, la nova generació de "carn vegetal" feta a base de soja. Martha González Peláez ens parla de la importància del "nom propi" en la nostra societat.

 • Dimarts

  La Ciutat Lleida 07/07/15

  La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Parlem amb Txell Costa del seu llibre "Working Happy". Remeis naturals amb Albert Rami i actualitat del dia.

 • Dimarts

  La Ciutat Lleida 07/07/15

  La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Parlem amb Txell Costa sobre el seu llibre "Working Happy". Remeis naturals amb Albert Rami i actualitat del dia

 • Dimarts

  La Ciutat Lleida 07/07/15

  La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Entrevista amb Txell Costa, autora del llibre "Working Happy. Tot el que et cal per crear la millor empresa del món". Remeis naturals amb Albert Rami i actualitat del dia