Temas

TINA TURNER

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

El "The Best" per Tina Turner era...Ayrton Senna

Amb el Lluis Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim com, de l' amistat entre la cantant de Tennessee i l' expilot brasiler de Fórmula 1, va sorgir un dels temes icònics dels inicis de la dècada dels 90.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Dones i música: una història feta a la seva manera i reclamant respecte

En Lluís Soler ha aparegut un dimecres més a l'estudi de #LaBrúixola. Habitualment, sol sorprendre. Però avui, a més, ens ha emocionat, ens ha tocat la fibra i ens ha regalat la millor música. La que han fet i en algun cas encara fan dones que són imprescindibles en l'àmbit cultural. Algunes són grans veus. Però totes, sense excepció, són i seran grans dones.

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència de #LaBrúixola és rockera

Avui hem volgut parlar dels vells rockers que encara a dia d'avui segueixen emocionant amb la seva música a moltes persones. Entre elles, les que escolten aquest programa de ràdio, que ens han demostrat que són molt 'rockeres'. Hem recordat músics com Loquillo, Miguel Ríos, Tina Turner o Freddie Mercury.

Los elegidos con Mario Más

Tina Turner es 'Simply The Best'

Simplemente la mejor: Tina Turner. ¿A quién no se le pone la piel de gallina con la voz de esta mujer? Por eso protagoniza la sección de 'Los Elegidos' de Mario Más.

Efemérides con Dani Solís

El aniversario de 'Proud Mary' de Ike & Tina Turner

El 6 de mayo de 1971 se publicó el tema 'Proud Mary' de Ike & Tina Turner. Ese mismo día, pero en 1990 se lanza el disco 'Past to present' de Toto.

Pero mucho antes, en 1945, también el 6 de mayo nace el artista Bob Seger.