Temas

televisió

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 21/06/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana en Robert ens analitza la figura de Mari Carmen Martínez-Villaseñor Barrasa, més coneguda com "Mari Carmen y sus muñecos" que recentment ha traspassat.

Ciència amb Sheddad Kaid Salah Ferrón

El percentatge d'homes que es fa tractaments i/o intervencions estètiques s'ha multiplicat per quatre en 10 anys. En el seu reportatge, l'Eva Albiol entrevista al Dr. Jordi Mir, vocal de cirurgia estètica de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica.

Parlem amb Edu Gramunt de Microfusa, una escola per aprendre producció musical i poder tirar endavant una carrera d'èxit.

El nostre Coach, Jordi Gonzalez, en parla dels processos a seguir per assolir una "meta", un objectiu.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/06/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Seguim amb en Miki de Santiago que ens porta les novetats de la graella de televisió per a la propera temporada i les estrenes de cinema i les propostes literàries de l'escriptora i blogger Marta Planes.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 14/06/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana en Robert ens analitza la figura de Silvio Berlusconi i com van reaccionar els mitjans de comunicació italians a la seva recent defunció.

El nostre divulgador econòmic Iñaki Jiménez Largo ens parla de la la situació de la inflació al nostre país.

Cada vegada hi ha més empreses que deixen als seus treballadors portar animals de companyia a la feina. En el seu reportatge, l'Eva Albiol parla de les conseqüències d'aquest tipus de mesures.

Entrevistem Xavier Bros, autor de "En las playas de Sedna" una història de ciència-ficció que ens fa plantejar què sabran de nosaltres d'aquí 20.000 anys.