Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

televisió

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 03/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. "Parlem de l'exposició Experiment Any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?" amb Jordi Aloy coordinador de la mostra de CaixaForum Lleida. Consultes amb Bufet Montanya i parlem de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Alejandra Castelló és influencer... i una boja de 'Gran Hermano'

  L'Alejandra Castelló és 'influencer'. Què significa això? Doncs que a través de les seves xarxes promociona productes que les marques li fan arribar. És una nova manera de publicitar-se que ella ha sabut aprofitar amb intel·ligència. Avui hem berenat amb ella, que també és protagonista a 'Levántate y Cárdenas', a Europa FM, i al programa de televisió Gran Hermano.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 19/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal per parlar de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Lleida: aparcaments, zona blava, carrils bici, actes del Dia sense Cotxes. Amb Ángeles Ribes (Cs), Ignasi Amor (ERC), Joan Ramon Castro (JxCat), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cine amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 18/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del congost de Mont-rebei amb Ricard Losascors, responsable de l'àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 11/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Presentació de la Memòria Econòmica de Lleida 2019 i bloc econòmic. Sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 04/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Petits plaers, hàbils saludables alimentaris amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 27/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Última hora de l'incendi de la Ribera d'Ebre amb les afectacions al Baix Segrià i a les Garrigues. Finestra al món, viatgem fins a Eslovènia amb Joan Ramon Zaballos i espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 20/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc polític per analitzar com van les negociacions per formar govern a la Paeria. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 13/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc d'actualitat política amb els pactes que es tanquen als ajuntament després del 26M. Presentació de l'Aquelarre de Cervera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 06/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai polític sobre les negociacions del nou govern de la Paeria després de les eleccions del 26M. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.