Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

televisió

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 23/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui continuem parlant de les afectacions del temporal Gloria a les comarques de Lleida, sobretot a la xarxa viària. Parlem amb el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn que ha visitat un dels punts d'esllavissades a Castell de Mur. Radiografia del territori pel que fa a desbordament de rius a la Segarra i l'Urgell. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural a Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  'The Simpsons' no va predir 'La Brúixola'

  Per a una sèrie de televisió, celebrar 30 anys en antena és tot un rècord. Aquest dimarts es compleixen 30 anys del primer capítol de 'The Simpsons', emès el 17 de desembre de de 1989. Durant 3 dècades hem comprovat que aquesta família americana ha predit molts moments històrics.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 12/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal amb Maria Burrel (Cs), Joan Ramon Castro (JxCAT), Xavi Palau (PP), Sergi Talamonte (Comú de Lleida) i Carme Valls (PSC). Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 05/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Previsions turístiques del Pont amb totes les estacions a punt. Petits plaers, la Marta Romera ens dona consells per prevenir refredats. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago. Agenda del dia i pel cap de setmana a Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  En 'Ramonchu' és gairebé una institució a Espanya

  Avui la Georgina Boixereu ens ha glossat la figura de Ramón García, alias 'Ramonchu'. Un dels presentadors més estimats de la televisió a Espanya i que aquest 28 de novembre celebra el seu aniversari. És recordat per programes com '¿Qué apostamos?' o 'El Grand Prix del verano'. Però sobretot, perquè ha fet les campanades en 16 ocasions.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 28/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Notícies econòmiques de Lleida i en plana local, el cas del Club Banyetes. Obrim una finestra al món per viatjar fins a la República Txeca amb Joan Ramon Zaballos. Espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/22/2019

  Avui ha vingut a berenar al programa la cantautora Marina Rosell, que ens ha portat el seu nou disc 'Canta Moustaki y Canciones De La Resistencia'. Aquest 21 de novembre és el Dia Mundial de la Televisió i l'hem celebrat amb l'audiència i amb la Mònica Günther, que ens ha parlat de programes de cuina a la petita pantalla. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia i hem comentat algunes de les dades destacades d'aquest dijous amb els diputats i les diputades del Parlament en temps de debat.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 21/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Gran Recapte d'Aliments, tecnologia amb Waiphone. Petits plaers, avui Marta Romera ens parla de la dieta vegana i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 14/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem del desnonament que hi ha hagut aquest matí en un edifici del barri de Balàfia amb Ángeles Ribes (Cs), David Melé (JxCAT), Ignasi Amor (ERC), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.