Temas

televisió

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Festa de final de temporada del Nits de Ràdio 2020-21

Festa de final de temporada al #NitsDeRàdio, on analitzem les notícies més divertides i la televisió amb González Peláez, Alan Jornet, Asun López, Dani Martín i David Morales. Comencem comentant... una criptomoneda que s'obté a Corea fent de ventre.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors que coorganitza el festival de novel·la negra i criminal de Lleida, El Segre de Negre, que aquest cap de setmana celebra la 5a edició. Als petits plaers la Marta Romera ens dona pautes i consells per tenir un bon ritual del son. Les noticies audiovisuals amb Miki de Santiago i repàs de l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La pandèmia es troba en fase de control a Catalunya, el que permet que a partir de dilluns hi hagi més flexibilitzacions anunciades pel Procicat. Als petits plaers, la periodista i dietista integrativa Marta Romera ens parla avui sobre l'ús dels edulcorants com a substitutius del sucre blanc. Amb en Miki de Santiago repassem l'actualitat de la telivisó i les sèries, amb el retorn de Friends i el concurs d'Eurovisió aquest cap de setmana i l'estrena destacada de cinema de la setmana i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, avança el calendari de vacunació i Salut ja parla del mes de juliol per començar a vacunar els menors de 40 anys. Tres mesos després de l'empresonament de Pablo Hasel, els partits sobiranistes demanaran al Congrés que derogui les injúries a la Corona i l’enaltiment del terrorisme. Entrevista amb l'artista Lo Pau de Ponts que presenta l'avançament del seu primer disc, "Sigues Tu", una cançó que ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro. Nous programes a la televisió i a les plataformes i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Canvi de guió al saló FormaOcupa que durant unes hores ha d'habilitar la participació de l'exèrcit al certamen. Andorra es prepara per acollir un macrofestival musical aquest estiu. Als petits plaers amb la Marta Romera avui parlem sobre els beneficis i les contraindicacions de la cúrcuma, després de l'alerta de l'OCU per fer-ne un consum moderat. Amb en Miki de Santiago comentem les noticies de la tele i el cinema i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Reaccions a les noves restriccions anunciades pel Govern per a la restauració. Parlem amb l'alcalde de les Borges Blanques Enric Mir sobre la situació de la pandèmia al municipi. Les noticies de la televisió i el cinema amb Miki de Santiago i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Pau San Martín, que ens parla de la inclusió de Lleida a la Xarxa de les Cases de Música de Catalunya i la programació de l'Orfeó Lleidatà per a les properes setmanes. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques en referència a la covid i el manifest presentat avui per les organitzacions empresarials de les terres de Lleida. Petits plaers amb la Marta Romera. Les notícies del món audiovisual amb Miki de Santiago i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l'entrada a la fase 3 fins a la mitjanit i l'entrada a la represa. Petits plaers amb la Marta Romera que ens porta fruites refrescants i espai de televisió i sèries amb Miki de Santiago i agenda cultural.