Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

televisió

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 18/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del congost de Mont-rebei amb Ricard Losascors, responsable de l'àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 11/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Presentació de la Memòria Econòmica de Lleida 2019 i bloc econòmic. Sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 04/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Petits plaers, hàbils saludables alimentaris amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 27/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Última hora de l'incendi de la Ribera d'Ebre amb les afectacions al Baix Segrià i a les Garrigues. Finestra al món, viatgem fins a Eslovènia amb Joan Ramon Zaballos i espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 20/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc polític per analitzar com van les negociacions per formar govern a la Paeria. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 13/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc d'actualitat política amb els pactes que es tanquen als ajuntament després del 26M. Presentació de l'Aquelarre de Cervera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 06/06/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai polític sobre les negociacions del nou govern de la Paeria després de les eleccions del 26M. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 22/05/2019

  Avui hem dedicat el programa a la tele, perquè ens ha visitat el crític Borja Terán, que ens ha presentat el seu nou llibre 'TELE.' on repassa els ingredients bàsics per a confeccionar bons programes i sèries. A més, hem parlat d'una nova eina tecnològica que pretén ajudar a combatre el racisme. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia i hem glossat la figura d'Eduard Punset, que ens ha deixat aquest dimecres als 82 anys.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 16/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, entrevista amb Sergi Talamonte, candidat del Comú de Lleida a l'alcaldia de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 09/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels resultats a les eleccions de la Cambra de Comerç de Lleida. Projecte emprenedor d'Anna Asnà, al capdavant de Xanna Complements. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.