Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

televisió

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 18/06/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l'entrada a la fase 3 fins a la mitjanit i l'entrada a la represa. Petits plaers amb la Marta Romera que ens porta fruites refrescants i espai de televisió i sèries amb Miki de Santiago i agenda cultural.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 21/05/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem amb Jaume Añe, portaveu a Lleida del sindicat USTEC-STEs sobre el pla de reobertura dels centres educatius. Petits plaers amb Marta Romera. Espai de televisió i sèries amb Miki de Santiago i agenda cultural online.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 14/05/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de l'aturada que han fet els professionals sanitaris en record dels companys morts. En parlarem amb la presidenta del Col·legi Oficial d'Intermeres i Infermers de Lleida Montserrat Gea i amb el president del Col·legi Oficial de Metges Ramon Mur. Sèries i entreteniment amb Miki de Santiago i agenda cultural online.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 30/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Alfons Lamolla, director comercial de Kia i Sukuzi del grup Optimotor que ens explica com preparen la desescalada. Viatgem virtualment fiins a Califòrnia amb Joan Ramon Zaballos i parlem de sèries i televisió amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 05/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem del Festival de Músiques Disperses, el MUD, amb Xavi Roma, organitzador del Festival. Als petits plaers, la Marta Romera avui ens convida a fer meditació en directe i parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/03/2020

  Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 20/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem amb Xavi Gadea, gerent de Padel Indoor Lleida sobre el 2n torneig de la Garaje Dalmau Open Indoor League. Petits plaers i hàbits saludables amb Marta Romera. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Concha Velasco està encantada de la vida de ser 'la dona orquestra'

  Aquest dijous ha vingut a berenar a La Brúixola l'enorme Concha Velasco. Una gran dama de l'escena espanyola que ens ha deixat al llarg de la història amb grans títols cinematogràfics i teatrals. Però que també ha triomfat a la televisió i, en definitiva, a la vida. Ara presenta 'El funeral', una obra de teatre escrita pel seu propi fill i que representa aquests dies a Barcelona. Ha tingut uns minuts per dedicar-los a venir a la ràdio i ha estat un autèntic regal radiofònic.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 06/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui estem atents a la concentració de la plataforma Compromís pel Morera. Petits plaers amb Marta Romera que ens explica el tipus de gana que podem tenir i com identificar-la. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural de Lleida i comarques.