Temas

tele

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 08/11/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana en Robert fa un homenatge al recentment traspassat José María Carrascal.

El nostre Coach, Jordi Gonzalez, en parla de que el més important, sempre són les persones.

Parlem amb Oriana Severino que ens presenta el seu llibre "Cocina sano", on recopila receptes que comparteix a les seves xarxes socials i que ens permet menjar sa, saludable i atractiu a la vista.

En el seu reportatge, l'Eva Albiol ens parla del preenvelliment i com prevenir-lo en el cos i la pell.

Entrevistem la filósofa Margot Rot, que ens presenta "Infoxicación" on ens descriu el terme d'apatia lligada a l'excés d'informació que rebem a diari a través de les xarxes socials.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 18/10/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana en Robert ens fa un homenatge a la figura del recentment desaparegut Carlos Pumares.

El nostre Coach, Jordi Gonzalez, en parla de els obstacles que tenim en la vida.

En el seu reportatge, l'Eva Albiol ens explica que eliminar les taques produïdes pel sol és possible

"Te estás jodiendo la vida" de Buenaventura del Charco Olea, un psicoleg que ens intenta obrir els ulls davant la moda del "positivisme" remarcant que no pots ser la millor versió de tu mateix, si per arribar-hi et quedes sense energia, alegria ni força per assolir objectius impossibles.