Temas

t de teatre

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El fracàs pot acabar unint més que no pas el triomf

Avui hem repartit berenar doble al programa, perquè han vingut la Carme Pla i la Marta Pérez, integrants de la companyia 'T de Teatre', que representen fins el proper 28 de juliol 'Cançó per tornar a casa', a la Sala Beckett de Barcelona. Una història sobre el fracàs de tres dones que un dia van ser actrius i que ara es retroben, però amb nous personatges emmig de la història, com ara un hipnotitzador.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/07/2019

Avui hem explicat que el nombre de rics a Espanya creix, mentre baixa a nivell mundial. Cada cop tenim més multimilionaris, per això hem preguntat a les persones que ens escolten què farien en cas de estar tocats per tanta fortuna. Han vingut a berenar amb nosaltres les actrius Carme Pla i Marta Pérez, integrants de la companyia T de Teatre, que s'està representant a Barcelona. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, avui mirant la universitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Homes, dones i una illa deserta

Avui hem berenat amb Laura Aubert i Marta Pérez, actrius de 'La Tendresa', una obra de teatre on hi apareix una illa deserta. Una reina i les seves filles acaben en aquesta illa fugint dels homes, als que no suporten. I què troben en aquesta illa? Doncs tres homes. Un per a cada una. Aquesta és una comèdia amb molt d'amor i disbauxa.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

T de Teatre celebra els seus 25 anys parlant del dolor

Àgata Roca i Marta Pérez han passat pels micròfons del programa La Ciutat amb Mònica Günther per parlar de l’espectacle E.V.A., l’obra amb la que celebren el seu 25è aniversari sobre els escenaris.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Rosa Gàmiz "No has de voler fer riure, has de ser natural"

La companyia T de Teatre fa 25 anys i avui dues de les seves integrants, la Rosa Gàmiz i la Carme Pla ens han visitat per parlar de la seva darrera obra E.V.A que està al Teatre Romea fins al 14 d'octubre. Torna a escoltar-ho!