Temas

superació

LITERATURA I ESPORT AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Olimpisme i superació

Alfonso Morillas, creador del blog Futbol Club de Lectura, ens recomana quatre llibres relacionats amb l'olimpisme i la superació.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Coco Comin: 'La Rosario, la Lolita i jo estem preparant el musical sobre Lola Flores'

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres una eminència del món de la dansa. És la catalana Coco Comin, que des que tenia 17 anys que es dedica al món de l'espectacle. Va començar aprenent i formant-se al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Però ja després es va encaminar, sobretot, cap al teatre musical, que és l'especialitat que, quan en parla, fa que li brilli la mirada. Ha coreografiat musicals històrics com Grease. Però ara té el repte més important al davant: trobar la doble de Lola Flores perquè n'està elaborant el musical juntament amb les filles de 'La Faraona'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Pere Marsinyach és un exemple de lluita, de superació i d'amor a l'esport

Avui ens ha visitat per a berenar un esportista d'elit. És un jove de 24 anys, de Cardona, que es diu Pere Marsinyach. Ell és patinador professional i al llarg de la seva vida ha hagut de fer front a la burla i al menyspreu a l'institut i a la vida en general. Però el seu amor propi i el seu amor al patinatge li van fer néixer un orgull que l'ha portat fins al cim de la seva disciplina esportiva. Avui ha vingut a regalar-nos el seu testimoni i no ens ha deixat indiferents.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

Un quart de la població adolescent podria patir anorèxia o bulímia

Els dimarts fem debat social a #LaBrúixola. Avui hem posat el focus sobre els trastorns de la conducta alimentària, que són una xacra de la societat actual, en la que les xarxes socials hi juguen un paper fonamental. Hem debatut sobre el tema amb Sara Bujalance, directora de l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia; amb la Teia Planes, psiquiatra i cap de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària de l'Hospital Clínic de Barcelona; i amb la Carlota Font, psicòloga i exafectada per l'anorèxia.

L'ENTREVISTA ESPORTIVA DE LA SETMANA AMB PEDRO RODRÍGUEZ

El contraatac 08/05/2019

Entrevista amb Xavier Giró, participant tarragoní a la Titan Desert, amb el que parlem sobre la seva història de lluita i superació a una addicció a l'alcohol i les drogues a través de l'esport

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'actitud és essencial per afrontar el càncer

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola la Cristina Inés, una dona que ha superat un càncer de mama i a la que aquesta malaltia li va prendre la seva filla. La seva història de superació es plasma al llibre 'Felicidad... cargando' (Alienta Editorial), on dona les claus per aprendre a viure cada moment de la vida i a buscar la felicitat cada dia.