Temas

Societat Civil Catalana

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/07/2019

Avui hem dedicat el programa als grups musicals infantils que han marcat les vides de les persones que ens escolten. Ho hem fet amb motiu de l'estrena, a Netflix, del documental sobre 'Parchís'. A més, hem berenat amb l'Emily Rivas, portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat. També hem parlat amb la directora de FICOMIC, Meritxell Puig, amb motiu de la presentació de la propera edició del saló Manga Barcelona. A la secció de tecnologia ens hem fixat en l'app Goin, que ha creat un jove català de 23 anys que també ens ha visitat. És en David Riudor. Amb en Marc Navarro hem fet el relat de l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista al nou president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa.

ENTREVISTA EN MÁS DE UNO

Fernando Sánchez Costa: “Estamos abogando por que las tres fuerzas constitucionalistas procuren un gobierno pensando en el bien común“

El nuevo presidente de Societat Civil Catalana explica que desde su formación apuestan porque “las fuerzas constitucionalistas que creen en España dialoguen y busquen un gobierno”. También ha valorado las declaraciones de Zapatero sobre la sentencia del procés afirmando que respetan la acción judicial y están seguros de que “será una sentencia rigurosa”

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/03/2019

Avui hem berenat amb la gran Melody, que ens ha vingut a presentar el seu últim hit 'Rúmbame'. A més, hem parlat d'una troballa arqueològica al Priorat que ens ajuda a explicar el nostre propi passat. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat al Teatre Goya de Barcelona i hem rebut la visita de Josep Ramon Bosch, president de l'entitat Societat Civil Catalana. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.