Temas

SETMANA SANTA

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica i dades d'atur del mes de març. Balanç de la Setmana Santa a la província de Lleida, amb el final de la temporada d'esquí i els bons registres d'ocupació hotelera i les activitats a l'aire lliure. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Es mantenen les restriccions per Setmana Santa alhora que augmenta la mobilitat. Al Pirineu de Lleida es preveu una ocupació turística superior al 80 per cent, ho explica Juli Alegre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Torna a Lleida la mostra Dinosaurs Tour. Obrim una finestra al món per viajar al cor d'Europa amb Joan Ramon Zaballos, que ens parla dels atractius de Bèlgica i Luxemburg. Actualitat del món audiovisual i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/04/2019

Aquest dimecres hem parlat de l'operació sortida de la Setmana Santa a les carreteres, que viurà els dies més intensos aquest dijous i divendres. Hem berenat amb la Fabiana Finetto, que ens ha presentat la seva nova línia de moda per a dones reals. I hem explicat que la Fundación Atresmedia està preparant la celebració de Sant Jordi als hospitals on hi ha nens i nenes ingressats. En Carles Lamelo ens ha portat les novetats tecnològiques i hem anat de processó per Catalunya de la mà dels companys de les emissores de Tarragona i Lleida.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/04/2019

Aquest dimarts hem anat fins a Londres, on ens hi ha esperat en Salvador Macip. Ell és un català que durant uns anys va viure a Nova York i que ara relata el moment que va viure durant els atemptats de l'11-S en un llibre que ens ha presentat. A més, hem parlat de la nova pel·lícula de factura espanyola que es presenta a Netflix. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, que aquest proper Sant Jordi tornarà a rebre l'escalf de l'entitat Amics de la Gent Gran amb la campanya 'Roses contra l'oblit'.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

Teatre per a la Setmana Santa

L'Adriana Díaz ens ha portat alguns títols d'obres de teatre que es poden veure aquesta Setmana Santa a diferents teatres de Catalunya. Són dies de vacances per a moltes persones. I si es queden a casa, poden gaudir de bones estones d'esbarjo invertint temps en cultura. Hi ha obres per a tots els públics i tota la família. Des de comèdies, passant per drames i també musicals.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 17/04/2019

Hem conegut els detalls de la operació sortida de Setmana Santa que comença avui. A Ciutat Solidària hem conegut una entitat que porta 25 anys atenent a persones que viuen amb VIH. L’Elsa Baz ha escrit el llibre ‘Los niños de Lemóninz’ on recorda la seva infància en aquest municipi del País Basc que durant els 70 va patir de una forma especialment dura el terrorisme d’ETA. Finalment el nostre coach en Julio Rosales ens ha donat consells de com gestionar els menjars aquesta setmana santa.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Una mica d'humor amb propostes per Setmana Santa

Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure una setmana més, juntament amb David Cervello tot parlant, en aquesta ocasió, d'activitats a fer per Setmana Santa

Divendres 12/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Previsions turístiques de Setmana Santa a Lleida. Agenda del cap de setmana. Postureig de Lleida.