Temas

Sant Joan de Déu

SANIDAD

Un niño montisonense se cura de la epilepsia gracias a una intervención con láser

Adriel es de Monzón, tiene 11 años, y ha conseguido curarse de sus ataques epilépticos tras someterse a una novedosa intervención con láser, en el Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, el único centro sanitario que la ofrece de la red de asistencia sanitaria pública de España. En Más de Uno Huesca hemos hablado con el doctor Santiago Candela y Patricia Verón, la madre del menor.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

La inversió és clau per combatre el càncer infantil

En el Dia Mundial contra el Càncer Infantil, els oncòlegs reclamen una partida específica per fer recerca al marge dels diners que es dediquen a la investigació per als càncers en adults. Ens ho ha explicat el Dr. Jaume Mora, que treballa en aquesta especialitat des de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 11/05/2018

Repassem amb Miriam Franch les reaccions al nomenament de Quim Torra com a candidat a la presidència de la Generalitat i connectem amb el Parlament perquè Xavier Abelló ens expliqui la darrera hora pel que fa el posicionament de la CUP. Parlem de la figura del gran compositor John Adams amb el director del Palau de la Música, Joan Ollè. A l’apartat Bones Idees ens visita el chef a domicili Davide Tenconi. Parlem amb la Fundación Atresmedia i amb l’Hospital Sant Joan de Déu sobre les celebracions del Dia del Nen Hospitalitzat. I Natàlia Soronellas ens porta de ruta gastronòmica per restaurants de Barcelona on es pot sopar tard.