Temas

Reunió

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/19

Quim Torra i Ada Colau s'han reunit aquest migdia al Palau de la Generalitat en la que ha estat la primera trobada des de la constitució del nou govern municipal. Els manters tornen al carrer a la nit un cop desapareixen els agents policials...amb tot, des de la Plataforma d’afectats pel Top Manta celebren la mesura. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia donen de temps fins divendres per que la companyia s'avingui a negociar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 06/06/2019

Pedro Sánchez tanca la porta a una reunió amb Quim Torra. La inversió d’empreses estrangeres augmenta a Catalunya segons la Generalitat. La cantant Shakira assegura davant el jutge que no té cap deute amb Hisenda perquè entre 2012 i 2014 no residia a Espanya

Podcast de 'La Ciutat' d'Onda Cero Catalunya, amb Mònica Günther

Notícies Migdia 17/01/19

Estat i Generalitat s’emplacen a continuar dialogant en dos espais diferenciats...un la comissió bilateral i l’altre, entre partits, encara per concretar. Mentrestant, l’independentisme també ultima el conjunt de mobilitzacions que prepara de cara al judici de l’1 d’octubre. També hem explicat que els passatgers de Rodalies de Catalunya han augmentat un 2’4% aquest 2018.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/11/2018

Es detecta el primer cas de dengue autòcton a Catalunya. Pendents de la reunió dels partits d'aquesta tarda al Palau de la Generalitat a la que no assistiran ni PP ni C's ni la CUP. I també hem explicat que l’àrea metropolitana de Barcelona ha obert un expedient sancionador a l’empresa Aigües de Barcelona per una suposada infracció molt greu per manca de transparència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/08/2018

Expliquem amb quines propostes arriben l’Estat i la Generalitat a la primera reunió de la Comissió Bilateral que se celebra avui després de 7 anys. A Lleida, la notícia l’ha donat Àngel Ros, que deixarà l’alcaldia després de 14 anys per a ser ambaixador a Andorra. I podríem estar davant l’últim dia de la vaga dels taxistes, que celebraran una assemblea per a decidir què fan un cop acabi la Conferència Nacional del Transport.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/07/2018

La Comissió bilateral Estat-Generalitat es reactivarà aquest juliol. Pendents també del trasllat dels últims polítics presos a Catalunya. I també hem explicat que patronals i sindicats han tancat un acord de negociació col·lectiva a Catalunya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/07/2018

Pedro Sánchez i Quim Torra es reuneixen a Moncloa amb la intenció de trobar una via de diàleg entre totes dues administracions. Investigadors de la UAB aconsegueixen curar la diabetis tipus 2 i l'obesitat en ratolins gràcies a a una teràpia gènica. I també hem estat pendents avui de l'evolució del taxista apallissat ahir a Salou.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 06/07/2018

El govern central impugnarà al TC la moció del 9N aprovada ahir al Parlament. Tot plegat a menys de 3 dies per a la reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez. També hem explicat que els treballadors de terra d’Iberia al Prat han convocat quatre jornades de vaga pels dies 27 i 28 de juliol i 3 i 4 d’agost