Temas

Neus Munté

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 20:30h 08/08/2018

A La Brúixola hem parlar amb la candidata del PDECAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, per parlar de la nova reprovació a Ada Colau però també del futur de la seva candidatura. També hem explicat que el jutjat 13 d'instrucció de Barcelona vol investigar al vicepresident del govern Pere Aragonès pel seu paper en la preparació del referèndum, i que s'han produit 3 nous possibles casos de morts per la calor a Catalunya

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Entrevista Neus Munté.

Avui a la Brúixola hem entrevistat a la presidenta del PDeCAT i possible candidata del partit a l’alcaldia de Barcelona. Neus Munté considera que Elsa Artadi està preparada per ser presidenta de la Generalitat en cas que el Parlament ho decidís. La exvicepresidenta no descarta presentar-se amb Jordi Graupera sota la mateixa candidatura a la capital catalana.

PRESIDENTA DEL PDeCAT Y EXCONSELLERA DE LA PRESIDENCIA

Neus Munté rechaza la "desobediencia" y pide hacer compatible el formar Govern con "legitimar" a Puigdemont

Neus Munté ha señalado que se necesita "un gobierno que gobierne y necesitamos hacerlo compatible con el hecho de que Puigdemont tiene toda la legitimidad como president". Munté ha dicho ser consciente de la "complejidad" que implica "conjugar dos cuestiones que deben ser necesariamente compatibles: formar gobierno ya y respetar la legitimidad del presidente", pero ha insistido en la necesidad de "encontrar las fórmulas" que lo hagan posible.