Temas

Marina Baixa, Marta Linares, Festes, Moros i Cristians La Vila Joiosa

Festes La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 23/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians "música , Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avu el darrer programa de l'edició de 2019 hem conversat amb el president de l'Assocaició Sta Marta, Pepe Llinares, i la regidora de Festes, Marta Sellés. Escoltem el pas masero "Tabal i Saragüell" recomenat pel "Músic i Fester" Vicent Devesa. Ens han acompanyat els festerets i festeretes Carla, Laia, Pablo i Aleix. I hem consursat amb els reis 2019 a "La festa de la A a la Z".

Festes de La VIla Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 19/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui hem conversat amb el Rei Moro, Vicent Sivera, dels Pirates Berberiscos. A més amés gaudim de la marxa mora "Llanero i President" recomenada pel "Músic i Fester" Fernando Fernández, hem repassat la recepta de la paella vilera amb Quico Galiana i també ens ha acompanyat el director de l'Ateneu Musical, José I. Baeza, per parlar-nos del concert de música festera del proper diumenge.

Festes La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 18/07/2019

Podcast del programa especial de festes de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui conversem amb el Rei Cristià, David Hontoria Arlándiz, de l'Artilleria Cristiana. A més a més guissem una pebrereta amb Tonyi Soriano, escoltem la marcha cristiana Invictus recomenada pel "Músic i Fester" Kiko Vacalebri i la ruta pels espais sagrats de la festa amb Albert Alcaraz ens ha portat al nostre propi estui perque com deia el nostre company Ingaci Lloret "tota la festa passa per la ràdio".

Festes La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 18/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians de La Vila Joiosa. Avui tertulia festera amb Jau LLoret, Rita Robles, Basili Adrover i Analia Lloret. Escoltem la marcha mora Wayam recomenada per la "Músic i Festera" Marta Galvañ.

Festes La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 16/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui hem conversat amb Laura Martín Corrales, capitana dels Catalans, i Tita Mayor Zaragoza, capitana dels Beduins. També hem guisat amb Mireia Martínez un arròs empedrat, hem passetjat amb Albert Alcaraz fins la vora de la mar com espai sagrat de la festa i Maria Esquerdo com a "Músic i Festera" ens ha recomenat la marxa cristiana Mai Sabel.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 15/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Conversem amb la capitana dels Pescadors, Marta Ventura Tolsa, i el de la Guardia Negra, Antonio Garcia Sierra. A més a més gaudim de la versió en marxa mora de "llorando por Granada" recomenada pel "music i Fester" Kiko Hurtado, guissem unes reginetes de la mà del minicef Loren Vinaches, escoltem l'Ambaixad Beduina interpretada per Luz i Victoria, i també escoltem l'entrevista que hem realitzat al programa la Marina Baixa en la Onda amb el president de l'Associació Sta Marta, Pepe Llinares, i la regidora de festes, Marta Sellés, amb motiu de la noticia d'una possible no distrubució de pólvora en les properes festes.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 12/07/2019

Podcast del programa de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui ens han acompanyat els capitans del Moros Pakos, Sandra Vaello, i el dels Marinos, Álvaro Sánchez-Esquerdo. i la centibel-la Gemma Company. Assaborim un gissaet de polp amb Kiko Galiana, escoltem la marxa mora "Sisco" recomenda pel "Músic i Fester" Marc Coloma.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 11/07/2019

Podcast del programa especial de festes de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui conversem amb els capitans dels Caçadors i Artilleria Mora, José Mª Martinez i Àngela Cortés. A més a més guissoem una fideuà amb Tñi Soriano, gaudim del pasdoble "75 aniversrio andaluces" i passegem pels espais sagrats de la festa amb Albert Alcaraz, avui, el castell de festes.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 10/07/2019

Podcast del programa especial de festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa amb Marta Llinares. Avui gaudim de la marxa mora "Gelartis" recomenada pel "Músic i Fester" Dani González de l'Agrupació Musical Mediterrània. I com es dimecres tenim tertulia amb Rita Robles, Jau Lloret, Basili Adrover i Analia Lloret.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 09/07/2019

Podcast del programa especial de festes de Moros i Cristians de La VIla Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Conversem amb les capitanes dels Destralers i Mercaders, Maria Ivars i Rosa Llorca respectivament. La "músic i festera" Maria Lloret ens recomena el pasdoble "Maria Capitana", guisem una Ternera amb salsa de la mà de Mireia Martínez i seguim pasetjant pels espais sagrats de la festa de la mà d'Albert Alcaraz, avui els carrers "on passa la festa":