Temas

Marina Baixa, Marta Linares, Festes, Moros i Cristians La Vila Joiosa

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 08/07/2019

Podcast del programa especial de festes de Moros i Cristians "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui ens acompanyen els capitans dels Moros de Capeta, Charo Sánchez, i dels Almogàvers Xente Sebastià. A més a més assaborim unes "punxaetes" amb la recepta del miniche Loren Vinaches, escolatem la marxa mora "Jamalajam" que ens recomena Joan Domenech i ens acostem a l'escoleta festera.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 05/07/2019

Podcast del programa especial de festes Música, Pólvora i Desembarc amb Marta Llinares. Avui ens acompanyen els capitans Aida Díaz i Gaspar Llinares de l'Artilleria de l'Islam i Llauradors respectivament. A més a més la "músic i festera" Laura Sellés ens ha recomenat la Marxa Mora Alhakem. També assaborim un "esrtafat de rajà" de la mà de Quico Galiana, gaudim l'Ambaixada Contrabandista amb Àngela i Amaia del col.legi Dr. Esquerdo i conversem amb l'actor Pedro Sierra que serà el presnetador de l'Acte de presnetació de càrrecs festers.

Festes de La VIla Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 04/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians de La Vila Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui conversem amb els capitans del Negres i Voluntaris, Vanesa Camaño i Pablo Blanco. Passetgem pels espais sagrats de la festa, els quarters, amb Albert Alcaraz, assaborim la recepta de "gazpacho manchego" amb Toñi Soriano. També gaudim amb la marxa Caballero de Navarra que ens ha recomenat la "Músic i Festera" Alicia Soriano. I entrevistem a l'Emissari del REi Moro 2019, Pepe Robles Santamaria.

Festes La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 03/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians de La Vila Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui hem començat marcat el pas moro amb la Marxa Guardia Jalifiana que ens ha recomenat Àngels González "Músic i Festera" de l'Ateneu Musical. I com cada dimecres hem tingut una entretenguda Tertúlia Festera amb Jau LLoret, Rita RObles, Analia Lloret i Basili Adrover.

Festes de La VIla Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 2/07/2019

Podcast del programa especial de Moros i Cristians de La Vila Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc". Conversem amb les capitanes dels Pirates Corsaris i Moros del Riff, María Villalón i Ana Buforn. A més a més Mireia Martínez ens conta com fer una "Coca escaldà", escoltem el pasdoble "Miguel Domenech" i Albert Alcaraz ens acosta els espais sagrats de la festa avui les diferents seus de l'Associació Sta Marta.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 01/07/2019

Podcast del programa especial de Festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc". Avui conversem amb Peyo García i Ramona Arenas capitans dels Contrabandistes i Tuareg 2019. A més a més gaudim amb la Marxa Mora "Ximo", assaborim la recepta de Melva amb ceba que es comenta Loren Vinaches, i recordem l'Ambaixada Mora de la mà de Vanesa i Ana May del col.legi Gasparot,

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 28/06/2019

Podcast del programa dedicat a les festes de Moros i Cristians de La VIla Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui conversem amb Pedro Zaragoza, Ambaixador moro, i Samu Tirado, Ambaixador cristià. A més a més gaudim de la marxa mora Ben Al Sahagui recomenada pel Pastoret, "Músic i Fester". També saboregem la festa amb la recepota d'Arròs amb ceba que ens ha comentat Quico Galiana i escoltem un fragment de l'Ambaixada Cristiana a càrrec dels xiquets guanyadors del concurs escolar d'ambaixadors, Yustas i Maria del cole Gasparot.

Festes de La Vila Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 27/06/2019

Podcast del programa dedicat a les festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa "Música, Pólvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui conversem amb Maria Muñoz, Ambaixadora Contrabandista, i Juan Vte Llinares, Ambaixador Beduí. Ens sentem a taula amb la recepta de "Fessol amb Cansalà" que en comenta Toñi Soriano, passetgem pel espais sagrats de la festa amb Albert Alcaraz. Descobrim els detalls de la revista de festes conversant amb el seu coordinador Vicent Márquez i la "Músic i Festera" Joan Signes ens recomena "Als pescadors de La VIla":

Festes de La VIla Joiosa

Música, Pólvora i Desembarc 26/06/2019

Podcast del programa especial de les festes de La Vila Joiosa "Música, Pölvora i Desembarc" amb Marta Llinares. Avui "tertulia festera" amb Analia Lloret, Rita Robles, Basili Adrover i Jau LLoret. A més a més escoltem la marxa mora "Marxa del Centenari" recomenada pel "Músic i Fester" Gaspar Zaragoza.