Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

María Gómez

 • María Gómez

  JUEVES 18 DE JULIO DE 2019

  Cantabria en la Onda 18/07/2019

  Con María Gómez hablamos con la plataforma DEVA tras la denuncia que han realizado contra la instalación de un pantalán en Puerto Chico y con el ayuntamiento de Valdáliga por la peligrosidad que muestra el acceso a la playa de la Ria de la Rabia. El escritor Paco Reyero nos ha hablado de su última novela dedicada al militar Bernardo de Gálvez y nos hemos interesado por el Campus que celebra Ciudadanos este fin de semana en Santander. La semana taurina ha completadp el programa con Constantino Alvarez, presidente de la plaza de toros.

 • María Gómez

  MIÉRCOLES 17 DE JULIO DE 2019

  Cantabria en la Onda 17/07/2019

  Con María Gómez analizamos el coste de los rescates de los deportes de aventura, la regulación y su aplicación. Hemos hablado con la subdirectora de Protección Civil Jezabel Morán, y con los presidentes de las federaciones de Espeleo y Montañosmo Javier Tezanos y Manuel González Morales respectívamente. La neocueva de Altamira cumple 18 años y nos han contado la historia del proyecto su directora Pilar Fatás y uno de sus autores, el pintor Pedro Saura. Las jornadas de concienciación sobre la basuraleza de Seo/Birlife y el espacio Cantabria Incógnita con Juan Gómez han completado el programa.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 12/07/2019

  Diferències entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya pels acords comarcals del Garraf i l’Alt Penedès. Els republicans critiquen als seus socis de govern pactar amb el PSC i arraconar, diuen, a Esquerra. Parlem també de festivals, el Sons Solers que avui se celebra a la finca Mas Solers, i a l’entrevista del dia, parlem amb Lluís Amaré, president de l’associació de veïns Centre Vila.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 11/07/2019

  Parlem de dispositiu especial que ha dissenyat l’ajuntament de Sitges per garantir la neteja de la via pública durant l’estiu, també de castellers perquè l'ajuntament de Vilanova ha obert el termini per veure la diada castellera el proper 3 d'agost des del balcó i a l'entrevista del dia, Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles per parlar de la festa major.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 10/07/2019

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf confirma que traslladarà dos metges d’urgències de l’hospital de Vilanova a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes però que ho fa per un ajust general a causa del període de vacances dels professionals. A l'entrevista del dia, parlem de poesia amb Cèlia Sànchez-Mústich.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 09/07/2019

  L’hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú denuncia que el departament de Salut vol retallar els metges que ara mateix hi ha a urgències. Dels tres que hi ha per torn, volen destinar un a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A l'entrevista del dia parlem amb Miquel Altaldill que presenta la segona part de 'Dades per a la història de Vilanova'

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 08/07/2019

  El 90% és la previsió d'ocupació per aquest estiu a Vilanova que desenvolupa un pla de màrqueting turístic per promoure el turisme tranquil. És el que ens ha explicat en Joan Manel Gallego, gerent de l'Estació Nàutica i coordinador de Vilanova turisme. I avui portem un festival però diferent, els Sons Solers a Sant Pere de Ribes i en parlem amb el seu director, en Jordi Bernet.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 05/07/2019

  Estem a les portes d'un cap de setmana que arriba ple de propostes. A Sitges, se celebra la tretzena edició de la festa de la poesia. A Vilanova i la Geltrú, els esports de lliscament per aigua, mar i aire seran la principal atracció en el marc del Juanita's Beach Sport Festival. I a Vilafranca del Penedès, el ViJazz arriba ja a la tretzena edició.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 04/07/2019

  El Museu Maricel de Sitges està d’estrena amb l’exposició “Realisme(s) a Catalunya 1917-1936 del Picasso clàssic al Dalí surrealista”, que reivindica el moviment realisme màgic català més enllà del tardo noucentisme. També parlem de festivals, del VIDA que comença avui amb Madness com a cap de cartell i del festival Jardins Terramar Sitges que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides pel concert d'Aitana. I a l'entrevista, parlem amb Maribel Ruiz, representant del Col·lectiu de Veïns contra la Contaminació a Vilanova i la Geltrú.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 03/07/2019

  La denominació d’origen Penedès es marca un objectiu claríssim, en cinc anys, poder ser la primera zonade producció 100% ecològica. És el que proposa el seu president, Joan Huguet tot i que és conscient que és un repte, diu, bestial. I a l’entrevista d’avui, volem conèixer quines són les previsions d’ocupació a Vilanova i la Geltrú de cara a aquests mesos de juliol i agost i parlem amb Joan Manel Gallego, gerent de l’estació nàutica i coordinador de Vilanova turisme.