Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

María Gómez

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 10/07/2019

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf confirma que traslladarà dos metges d’urgències de l’hospital de Vilanova a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes però que ho fa per un ajust general a causa del període de vacances dels professionals. A l'entrevista del dia, parlem de poesia amb Cèlia Sànchez-Mústich.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 09/07/2019

  L’hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú denuncia que el departament de Salut vol retallar els metges que ara mateix hi ha a urgències. Dels tres que hi ha per torn, volen destinar un a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A l'entrevista del dia parlem amb Miquel Altaldill que presenta la segona part de 'Dades per a la història de Vilanova'

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 08/07/2019

  El 90% és la previsió d'ocupació per aquest estiu a Vilanova que desenvolupa un pla de màrqueting turístic per promoure el turisme tranquil. És el que ens ha explicat en Joan Manel Gallego, gerent de l'Estació Nàutica i coordinador de Vilanova turisme. I avui portem un festival però diferent, els Sons Solers a Sant Pere de Ribes i en parlem amb el seu director, en Jordi Bernet.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 05/07/2019

  Estem a les portes d'un cap de setmana que arriba ple de propostes. A Sitges, se celebra la tretzena edició de la festa de la poesia. A Vilanova i la Geltrú, els esports de lliscament per aigua, mar i aire seran la principal atracció en el marc del Juanita's Beach Sport Festival. I a Vilafranca del Penedès, el ViJazz arriba ja a la tretzena edició.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 04/07/2019

  El Museu Maricel de Sitges està d’estrena amb l’exposició “Realisme(s) a Catalunya 1917-1936 del Picasso clàssic al Dalí surrealista”, que reivindica el moviment realisme màgic català més enllà del tardo noucentisme. També parlem de festivals, del VIDA que comença avui amb Madness com a cap de cartell i del festival Jardins Terramar Sitges que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides pel concert d'Aitana. I a l'entrevista, parlem amb Maribel Ruiz, representant del Col·lectiu de Veïns contra la Contaminació a Vilanova i la Geltrú.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 03/07/2019

  La denominació d’origen Penedès es marca un objectiu claríssim, en cinc anys, poder ser la primera zonade producció 100% ecològica. És el que proposa el seu president, Joan Huguet tot i que és conscient que és un repte, diu, bestial. I a l’entrevista d’avui, volem conèixer quines són les previsions d’ocupació a Vilanova i la Geltrú de cara a aquests mesos de juliol i agost i parlem amb Joan Manel Gallego, gerent de l’estació nàutica i coordinador de Vilanova turisme.

 • logo onda cero

  MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

  Más de uno Vilanova 02/07/2019

  Comença de ple la temporada d’estiu a les platges i des de Sitges volen potenciar encara més un dels seus principals atractius per això, han engegat la iniciativa DesConnecta on els banyistes podran gaudir d’activitats com voleibol, esports aquàtics o ioga. A l’entrevista d’avui parlem amb l’arqueòleg Joan Garcia, que també col·labora amb el servei de Patrimoni Arquitectònic local de la Diputació de Barcelona, per conèixer el jaciment arqueològic de Darró, a Vilanova.