Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

María Gómez

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 16/01/2020

  Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/01/2020

  Avui ens hem fet algunes preguntes importants després de l'explosió, aquest dimarts, a la petroquímica de Tarragona. Però també ens hem fet preguntes sobre física quàntica amb la Sonia Fernández-Vidal, que ha vingut a berenar i a presentar-nos el tercer i darrer llibre de la seva trilogia 'La puerta de los tres cerrojos'. Amb tot, hem repassat l'actualitat de dia amb Laura Pons i Gerard Sanz i en Lluís Soler ens ha vingut a posar música com fa cada dimecres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 10/01/2020

  Avui hem berenat amb Roberto López Herrero, que ens ha presentat juntament amb la seva neboda la novel·la de fantasia 'N Mundos. Mundo pequeño'. A més, ha vingut en David Cervelló a clavar les faves del divendres, que no són pas tendres. A més, hem explicat l'actualitat del dia amb els seus protagonistes i hem acabat cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'

 • María Gómez

  LUNES 13 DE DICIEMBRE DE 2020

  La Brújula de Cantabria 13/01/2010

  Con María Gómez repasamos las noticias que nos deja la jornada antes de abordar información relacionada con la salud. Conocemos el funcionamiento y las patologìas que se abordan en la Unidad del Sueño del hospìtal Valdecilla con la neumóloga Teresa Diaz de Terán y la neurofisióloga Marian Martínez. Para completar el ámbito onírico hablamos con el psicólogo Jesús Mier de la información que ofrecen los sueños. Terminamos con la nueva campaña de promoción de la Asociación de Celiacos de Cantabria.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Sabem quan va néixer l'Elvis... però no si està mort del tot!

  Avui hem recordat el rei del Rock. Elvis Presley, que avui, 8 de gener, hagués fet anys. El món sencer commemora el seu estil únic i l'important llegat que ha deixat en el panorama musical. Molts van plorar la seva mort quan en ple agost de l'77, un atac a el cor va acabar amb la seva vida de forma inesperada amb tan sol 42 anys. Avui hem recordat la seva figura de la mà de la Maria Gómez.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/01/2020

  Avui hem entrevistat la presidenta d'ADETCA, Isabel Vidal, que a la vegada lidera la plataforma Actua Cultura. És una associació de professionals de la cultura que busca reclamar al Govern que s'incrementi fins el 2% la despesa en cultura als pressupostos catalans. A més hem viatjat en el temps amb la Maria Gómez, que ens ha portat al dia de naixement de l'Elvis. I hem acabat posant música a la setmana amb en Lluís Soler.