Temas

los payasos de la tele

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Miliki és i serà etern

Avui la Georgina Boixereu i Vozmediano s'ha proposat emocionar una vegada més en Robert Calvo. I ho tenia fàcil. Amb la seva càpsula del temps ens ha portat fins al dia del naixement del gran Miliki, el 4 de novembre de 1929. Ha estat un referent del món del circ i dels pallassos a nivell mundial i ha deixat una estirp darrera seu que li segueix les passes des del més gran fins al més petit. És l'home que ha marcat les vides de diferents generacions d'espanyols.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/07/2019

Avui hem celebrat amb l'audiència el dia dels petons a La Brúixola, i hem preguntat a qui farien un petó de cine les persones que ens escolten. Hem berenat amb la Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen al Teatre Poliorama de Barcelona 'De mares i filles'. A més hem repassat els millors whatsapps de la setmana amb la Marta Lozano. Les notícies del dia han vingut de la mà de Marc Navarro.

NOTICIAS MEDIODÍA

El cierre: 40 años sin Fofó

En una España a caballo entre la dictadura y la demoracia, había unos personajes que tenían encadilados a los más pequeños. Gabi, Fofó, Miliki y Fofito, los payasos de la tele entraron en nuestras casas en el año 72 y eran como de la familia. Como un mazado cayó la muerte inesperada de Fofó. Ocurría hace 40 años pero el recuerdo de Alfonso Aragón Bermúdez sigue presente en quienes ya no somos tan niños.

Redes sociales con Beatriz Ramos

¿La gallina Turuleca o Turuleta?

Hemos hecho una encuesta en redes sociales para conseguir aclarar el dilema sobre si la gallina es "turuleta" o "turuleca" ¿cuál habrá sido el resultado?

Y lo más importante: sabremos la respuesta real de la voz de Fofito y de la propia Gallina Turu... ¿leca o leta?