Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

lluis soler

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/04/2019

  Avui hem rebut a l'estudi Tània Sàrrias, que ens ha explicat la seva experiència amb la depressió i com l'ha superat. Ens ha presentat el seu llibre 'No et rendeixis', on dona totes les eines per intentar afrontar i superar una dolència com aquesta. A més, hem anat de compres amb la Fabiana Finetto a La Roca Village i ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda les cites musicals dels propers dies.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/03/2019

  Avui hem celebrat els 50 anys de la victòria de Salomé a Eurovisión. Hem recordat, juntament amb l'audiència, les cançons més importants de la història d'Espanya en aquest festival. I hem berenat amb Antonio Muñoz Molina, que ens ha presentat la seva novel·la 'Tus pasos en la escalera'. En Lluís Soler ens ha portat les cites musicals dels propers dies. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, que passa pel 25è aniversari del segrest de la farmacèutica d'Olot.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/03/2019

  Avui hem berenat amb l'actriu Carme Elias i amb el director de teatre Guido Torlonia, que fan al Teatre Akademia de Barcelona l'obra 'Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?'. A més, hem celebrat el Dia Mundial del Son, preguntant a les persones que ens escolten per aquells somnis curiosos, estranys o estrafalaris que han tingut. Hem rebut a l'estudi en Lluís Soler per posar a l'agenda els concerts dels propers dies i setmanes. I hem repassat l'actualitat del dia amb Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/03/2019

  Avui hem berenat amb Emma Lira, que ens ha presentat la seva novel·la 'Ponte en mi piel', que narra l'origen de la història de 'La bella i la bèstia'. Ho hem fet en aquest divendres de Carnestoltes, en el que hem preguntat a la gent de què es disfressa. A més, en Lluís Soler ens ha portat les cites musicals de cara als propers dies.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/02/2019

  Avui hem berenat amb Sofía Rhei, que ens ha explicat la història que reflecteix al llibre 'La importancia del quince de febrero'. A més hem parlat amb el nostre company Miguel Cáceres, que s'ha trobat 700€ en un sobre al carrer i els ha portat a la Policia Nacional. Hem preguntat què farien les persones que ens escolten si es trobéssin en la mateixa situació. A més, en Lluís Soler ens ha portat el calendari de concerts dels propers dies. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  Aquest cap de setmana, tornarem a l'EGB

  En Lluís Soler ha vingut a explicar-nos les cites musicals que hem d'agendar de cara als propers dies. La més important, aquest dissabte, amb el show 'Yo fui a EGB, la gira', que portarà al Palau Sant Jordi de Barcelona personatges com Ana Torroja o Katrina and the waves.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/02/2019

  Avui hem explicat que els taxistes ja circulen per Barcelona sense conviure amb Uber i Cabify. Per això hem demanat a l'audiència que ens enviï històries al voltant del taxi. Hem berenat amb Maribel Medina, que ens ha presentat el seu llibre 'Sangre entre la hierba'. I hem rebut en Lluís Soler a l'estudi, que com sempre ens ha explicat quines són les properes cites musicals a Catalunya. Hem viatjat fins als Estats Units per saber com es viu la Super Bowl. Amb la informació del dia hem completat el relat de l'actualitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  S'acosta la Superbowl... i estem molt americans!

  En Lluís Soler ha tornat un divendres més a l'estudi de La Brúixola per marcar-nos al calendari les cites musicals dels propers dies. Destaquen en aquest calendari noms com Fito Páez o Paco Ibáñez. Però també hem destacat l'arribada de la Superbowl, a Atlanta, on actuarà Maroon 5. Ens encanta Adam Levine!