Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Lluís Soler

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 04/12/2019

  L'Ajuntament de Barcelona ha canviat el sistema tarifari del Transport Públic de Barcelona, en parlem amb l'associació Promoció pel Transport Públic, Berenem amb un científic que ens explica la ciència que s'amaga en el nostre dia a dia. En Lluís Soler ens explica els concerts més destacats del cap de setmana i la Maria Castanyer, en Marc Navarro i la Maria Gómez ens porten de ruta per les províncies Catalanes.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/11/2019

  Avui ens han visitat per a berenar 'Los Secretos', que celebra 40 anys sobre els escenaris. A més, en Lluís Soler ens ha descobert que hi ha un admirador de Fangoria a Itàlia. Amb tot, hem repassat l'actualitat del dia i hem fet el relat de les notícies amb en Gabriel Figueredo. Un relat que ha completat Gerard Sanz. La Georgina Boixereu ens ha portat amb la seva càpsula del temps a l'any 2002 i a Galícia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  Els drames i comèdies de Fangoria ja sonen en italià

  Avui en Lluís Soler ens ha descobert que Fangoria té un admirador a Itàlia que està traduint totes les seves cançons a la llengua del país veí. Però també ens ha parlat del nou disc de Sergio Dalma, que també té molt del país transalpí. A més, hem posat a l'agenda concerts com el de El Kanka o el d'Ana Guerra amb Cepeda.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/11/2019

  Avui hem fet un programa molt japonès. Ha vingut en Ramon Soler-Padró per posar-nos l'aperitiu del berenar, que hem fet amb la Berta Bonet i en Jesús Bardolet. Tots dos han vingut a presentar-nos el llibre 'Qué comer en Japón', en el que repassen la gastronomia i restaurants d'aquell país. En Lluís Soler ens ha portat la música que és noticia, com per exemple la de Pablo Alborán. La Georgina Boixereu ens ha glossat la figura de Barack Obama. I en Gabriel Figueredo i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/10/2019

  Avui Robert Calvo ha berenat amb Pastora Soler, que ens ha presentat el seu darrer treball discogràfic, al que ha titulat 'Sentir'. Després d'ella ha vingut en Lluís Soler, que ens ha posat a l'agenda els concerts dels propers dies a Catalunya. La Laura Pons ens ha actualitzat la informació de la tarda, amb José Agustín Gómez desgranant-nos la informació esportiva. Amb la Georgina Boixereu i la seva càpsula del temps hem acabat el programa d'avui.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  Raphael torna al Sant Jordi amb la vitalitat del primer dia

  En Lluís Soler ha vingut al programa, com sol fer els dimecres, per posar-nos a l'agenda les cites musicals dels propers dies. Entre elles, un concert de Las Migas a L'Auditori de Barcelona que servirà per celebrar els 15 anys de carrera d'aquesta formació i també un concert de Raphael al Palau Sant Jordi el 30 de novembre. El cantant de Jaén torna a la ciutat Comtal amb 'Raphael Resinfónico'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 02/10/2019

  Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/09/2019

  Avui hem berenat amb la Lídia Casanovas i en Jaume Casals, que són dos dels protagonistes de l'obra de teatre 'Kràmpack', que es representa a l'Aquitània Teatre de Barcelona i que és una reedició de l'obra que ja va estar en cartell fa 25 anys. En Lluís Soler ens ha avançat el cartell d'Europa FM per a La Mercè 2019 i ens ha portat a l'estudi la formació 'León Benavente'. Hem detallat les darreres dades de l'homofòbia a Catalunya i hem parlat amb un politòleg sobre la situació que vivim en la política espanyola. Amb la Laura Pons hem fet el relat de notícies i la Georgina Boixereu ha portat la seva càpsula del temps.