Temas

Lluís Soler

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Música...i dues rodes

Amb el Lluis Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim cançons relacionades amb el món del ciclisme.

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Melendi, Serrat i el futbol...

Amb el Lluis Soler, Coordinador d' Europa FM, descobrim quatre temes musicals relacionats amb el futbol, entre els quals l' inoblidable "Kubala" d' en Joan Manuel Serrat.

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

El "The Best" per Tina Turner era...Ayrton Senna

Amb el Lluis Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim com, de l' amistat entre la cantant de Tennessee i l' expilot brasiler de Fórmula 1, va sorgir un dels temes icònics dels inicis de la dècada dels 90.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/11/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 23 de novembre hem berenat amb Alejandra Castelló i Babeth Ripoll sobre el seu nou llibre sobre les famílies diverses ‘Mamo’. En actualitat hem parlat amb Ferran Busquets, de la Fundació Arrels, sobre la situación que viuen els sense sostre durant la pandèmia. També amb l’experta en fertilitat Federica Moffa, parlem de la com ha afectat la pandèmia a les dones que han volgut començar un tractament de fertilitat. Amb en Lluís Soler parlem de l’actualitat musical de la setmana. I amb en Jaume Mas fem un repàs de la televisió d’aquesta setmana.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb J.J. Benítez, periodista i escriptor, que ens ha presentat el llibre ‘La gran catástrofe amarilla’. En actualitat parlem amb el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, sobre si les eleccions del 14 de febrero compliran les garanties democràtiques i mesures sanitaries per tirar endavant. També parlem de la situació que s’ha vist a l’hora d’oferir les ajudes als autònoms. I amb en Lluís Soler fem un repàs a les novetats musicals

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/10/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Antonio Guillen, director gerent d'Anís del Mono. A l'actualitat parlem amb CCOO sobre la reunió amb el govern per pactar les noves restriccions que s'implementaran a Catalunya al llarg de la setmana. I amb el Lluís Soler fem un repàs a l'actualitat musical.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 15/09/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’actriu Pilar Ordóñez, i ens ha relatat com ha viscut ella els mesos de confinament i també com s'ha reinventat per intentar mantenir la seva activitat. En l’actualitat parlem amb Ecologistes En Acció sobre la posada en marxa de la Zona de Baixes Emissions. I amb en Lluís Soler fem un repàs a l’actualitat musical, que també passa pel tancament de la sala Rocksound de Barcelona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'activista Ousmar Umar, i hem parlat sobre els projectes que ha posat en marxa durant la crisi de la covid-19. En Lluís Soler ens ha parlat del nou llibre de Camela. I en actualitat hem parlat dels dos últims projectes de l'Hospital Vall d'Hebron en matèria d'investigació contra el càncer. Ho hem parlat amb els doctors Elena Élez i César Serrano.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/06/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola’ amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb la periodista Rosa Villacastín. En Lluís Soler ens fa un repàs de la vida de Pau Donés juntament amb els seus èxits. També hem parlat sobre el Poble Espanyol, que està apunt per la seva reobertura aquesta setmana. I finalment parlem amb Direbus, que reclamen que el sector dels autobusos pugui rebre ajudes per superar la crisi del coronavirus.