Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

lluis soler

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/02/2019

  Avui hem berenat amb Sofía Rhei, que ens ha explicat la història que reflecteix al llibre 'La importancia del quince de febrero'. A més hem parlat amb el nostre company Miguel Cáceres, que s'ha trobat 700€ en un sobre al carrer i els ha portat a la Policia Nacional. Hem preguntat què farien les persones que ens escolten si es trobéssin en la mateixa situació. A més, en Lluís Soler ens ha portat el calendari de concerts dels propers dies. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  Aquest cap de setmana, tornarem a l'EGB

  En Lluís Soler ha vingut a explicar-nos les cites musicals que hem d'agendar de cara als propers dies. La més important, aquest dissabte, amb el show 'Yo fui a EGB, la gira', que portarà al Palau Sant Jordi de Barcelona personatges com Ana Torroja o Katrina and the waves.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/02/2019

  Avui hem explicat que els taxistes ja circulen per Barcelona sense conviure amb Uber i Cabify. Per això hem demanat a l'audiència que ens enviï històries al voltant del taxi. Hem berenat amb Maribel Medina, que ens ha presentat el seu llibre 'Sangre entre la hierba'. I hem rebut en Lluís Soler a l'estudi, que com sempre ens ha explicat quines són les properes cites musicals a Catalunya. Hem viatjat fins als Estats Units per saber com es viu la Super Bowl. Amb la informació del dia hem completat el relat de l'actualitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  S'acosta la Superbowl... i estem molt americans!

  En Lluís Soler ha tornat un divendres més a l'estudi de La Brúixola per marcar-nos al calendari les cites musicals dels propers dies. Destaquen en aquest calendari noms com Fito Páez o Paco Ibáñez. Però també hem destacat l'arribada de la Superbowl, a Atlanta, on actuarà Maroon 5. Ens encanta Adam Levine!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/01/2019

  Avui hem berenat amb Òscar Orbezo, que dirigeix un espectacle musical a El Molino de Barcelona on es repassa l'últim segle de la història de Catalunya a través de les cançons. Hem preguntat a la gent per les campanes èpiques que han fet a l'etapa estudiantil. En Lluís Soler ens ha portat les novetats musicals de la setmana. Amb la informació del dia hem completat aquest programa de divendres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

  El menú per a una perfecta revetlla

  En Lluís Soler ens proposa els grans temes musicals per amenitzar la nit de Cap d'Any, abans i després de les campanades. Amb aquestes cançons serà impossible que comencem malament el 2019. Hi apareixen Núria Feliu, Gloria Gaynor, i Ana Torroja, entre altres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/12/2018

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten si ja ho tenen tot a punt per als àpats d'aquest Nadal. A més ens han visitat el director i un dels actors de l'obra 'El llarg dinar de Nadal', que han berenat amb nosaltres. Hem repassat l'actualitat musical i l'agenda amb Lluís Soler i hem acabat felicitant el Nadal amb una nota de veu molt especial que ens ha arribat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 23/11/2018

  Avui hem dedicat el programa al Black Friday, una tradició que hem importat des dels Estats Units. I hem preguntat al personal si compra molt en aquesta jornada. A més, hem berenat amb la cantant Andrea Dawson. En Lluís Soler ens ha portat les cites musicals dels propers dies i amb la Laura Pons hem repassat l'actualitat del dia.