Temas

Lideratges

El Lideratges de l’estiu

Fiscalitat a les empreses i gestió d’entitats sense ànim de lucre

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Recull de les millors tertúlies de la temporada

A la primera tertúlia parlarem sobre fiscalitat, impostos i empresa amb Carme Jover, vicepresidenta dels Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Maria José Duplá, advogada de Morera Asesores & Auditores, doctora en dret i assessora fiscal i Maria José Tarancón, gerent a Consulting i Gestión Integral 87 SL, economista, advogada

A la segona tertúlia parlarem sobre la presencia de les dones a les entintats sense ànim de lucre amb Clara Navarro, Cofundadora y Co-CEO de Ship2B, Clara Garcia i Ortés, Co-Fundadora i CEO de be artsy, i Maite Soler, presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia so- cial del Col·legi d’Economistes de Catalunya

El Lideratges de l’estiu

Corresponsabilitat i salut metal a l’entorn laboral

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Especial Estiu. Recull de les millors tertúlies de la temporada

A la primera tertúlia parlarem Amb Anna Mercadé, Joana Amat i Mercè Martí sobre la importancia de la corresponsabilitat, què significa, d’on venim i cap a on anavem i com ha afectat el confinament al repartiment de tasques familiars, si ha estat equitatiu i si seguim pel bon camí o hem fem un pas enrera.

A la segona tertúlia parlarem de salut metal i depressió a l’entorn laboral i com repercuteix a la dona i al seu entorn amb José Ramón Pagés, Coordinador Nacional de ANAED, David Hernández, Soci Director de DARISTOTELES i productor del documental “Saber que se puede” i Anna Mercadé, Directora del Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de la Asociació 50a50.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

L’Empoderament de la Dona”,Festival Mussart 2021

L’edició d’aquest any del Festival Mussart estarà dedicat a l’empoderament de la dona i combinarà dramatúrgia, poesía i música contemporanea de la mà de Montse Guallar, Mar Ulldemolins, Sara Sambola, Aleix Bové i Gerard Marsal i la Poetry Company del Mussart.

Lideratges, La veu de la dona als negocis

L’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 44è i últim programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb

Laia Rosich Solé, directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, per parlar sobre el cas de l’influencer que en una entrevista va fer unes declaracions on afirmava enganyar a les noies quan mantenien relacions sexuals.

A la tertúlia parlarem amb Ernesto Poveda, President de Icsa Grupo, Esther Casademont fundadora de Hunivers People i Marta Nou, CEO de Ingenia i Ricard Lacuesta, responsable del Servei d’orientacio Professional del col.legi d’Economistes de CATALUNYA sobre l’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Francesc Cerro, Director del Festival Internacional de Literatura i Música Mussart , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat de Barcelona amb la secció Empresa en femeni amb Roser Ramos, Directora General de Cóndor.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, La presència de la dona a l’arquitectura i l’urbanisme

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 43è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Magalí Riera, profesora de EAE Business School, i autora de l’estudi “L'ocupabilitat de la població qualificada en temps de pandèmia”.

A la tertúlia parlarem sobre la presència de la dona a l’arquitectura amb Carmen Panadero, arquitecte i Presidente WIRES, Women in Real Estate Spain, Monica Bonafonte, Directora premis FAD, Dafne Saldaña, sòcia de l'estudi Equal Saree, especialitzat en arquitectura i urbanisme des d'una perspectiva feminista i Sara Bartumeus , Professora d’arquitectura a la universitat d’Illinois.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Ariadna Vidal, experta Immobiliària i Membre de la Junta Directiva del Col.legi d’Agents de la propietat Immobiliaria de Barcelona i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic amb Susana Soler, Directora del Centre de Competèncias Tecnològic i Directora de Metodologia i Estándars tecnològics del Banc Sabadell

Lideratges, La veu de la dona als negocis

Dones al marketing, presència i bombolla “purple washing”

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 42è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Antoni Torres, president de FEFAC, la federació d’associacions de farmàcies de Catalunya, per parlar sobre la vacunació a les farmàcies.

A la tertúlia parlarem amb Silvia Hernandez, secretaria de la Junta de Govern del Col,legi de Marketing i Comunicació, Laura Abadal, Directora de Márketing i Comunicació de Forcadell i vocal de la junta directiva de Club de Marketing Barcelona i Bethlem Boronat, profesora de marketing de EAE Business School

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Gemma Calvet i Barot, jurista i analista política , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat Immobiliaria sobre Com ha afectat la pandemia al mercat d’oficines i acabem amb la secció Empresa en femeni amb la Dra. Paloma Fuentes, Directora de Felicidad de Mahou San Miguel.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

Vacunació de la covid19 a les farmàcies

Quins son els motius pels quals no es pot administrar la vacuna del Covid-19. des de les farmàcies i els centres de salut d’empreses.

Empreneduria digital femenina, reptes, ajuts i objectius

Lideratges, la veu de la dona als negocis

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui 41è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Cristina Oliva membre de la Junta Directiva de l’Associació 50-50 que ens explicara com funciona el termòmetre violeta.

A la tertúlia parlarem sobre Empenedoria digital arrel de la celebració del Mobile World Congres amb Carme Artigas, Secretaria de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, José Bayón, CEO de Enisa i amb Maria Jesús Salido, fundadora i CEO de SocialDiabetes.com farem la secció de Empresa en femení.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Silvia Benaiges, directora de Directora de Public Engagement a Oxfam Intermón.