Temas

LA CIUTAT D'ESTIU

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 28/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de la iniciativa de la Cristina i el Guillaume que durant 100 dies voltaran arreu de Catalunya per donar a conèixer els petits productors. Parlem de Big Data amb el nostre expert, Edu Oliva. Fem un repàs d'allò que el coronavirus s'endugué.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 26/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de l'oferiment del Govern espanyol de declarar un estat d'alarma a la carta, ajustat a les comunitats autònomes. Parlem d'emocions i canalla amb la Carla Tanganelli, la Míriam Tirado i el Joan Turu. Amb el Lluís Soler i a través de la música, marxem fins a Itàlia.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB MARC NAVARRO I MARÍA GÓMEZ

Joan Pons, voluntari d'Oxford: “La vacuna és segura”

Fa setmanes que ho expliquem: s’intensifica la cursa per a la vacuna contra la covid arreu del món. Després de l’anunci de Rússia i de la Xina, el Regne Unit ja té pràcticament enllestida la vacuna d’Oxford, una de les més prometedores de les que s’estan elaborant a tot el món.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 24/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui hem parlat amb el Joan Pons, voluntari que ha provat la vacuna que està desenvolupant la Universitat d’Oxford. Hem viatjat fins a París, per veure com viu la capital francesa aquest estiu tan inusual. Amb la psicòloga Sandra Busquets, hem après a reconnectar després de mesos d’incertesa i a les portes d’un setembre ple de dubtes. Hem descobert el xuixo de Casa Cacao, la botiga i hotel de Jordi Roca, juntament amb l’empresa centenària Can Castelló, tota una referència d’aquest dolç gironí.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 21/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem del sector d'infemeria amb el sindicat SATSE Barcelona per conèixer les seves reivindicacions. Parlem amb l'actriu barcelonina Anna Alarcón que a l'edició número 23 del festival de Málaga presenta dues pel·lícules. Parlem d'ètica en temps de coronavirus amb el nostre expert en Big Data, Edu Oliva.