Temas

Habla, pueblo, habla

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/03/2020

Avui hem parlat amb els odontòlegs de Catalunya, que estan molt espantats per les infeccions per coronavirus. També hem parlat amb el responsable de l'empresa Pinter, que ha donat mascaretes al sistema sanitari. Amb tot, hem aplaudit precisament els sanitaris i tots els col·lectius que aquests dies treballen, com fem cada dia. Les notícies han arribat de la mà de Georgina Boixereu.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: Hi ha qui no té sostre sota el qual confinar-se

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat del fet que hi ha algunes persones que no tenen un sostre sota el qual confinar-se.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: la importància de mantenir una rutina

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat de la importància de mantenir una rutina en aquests dies de confinament a casa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/03/2020

Avui hem escoltat, de nou, l'audiència de la ràdio, que ens explica que cal mentalitzar-se i mantenir rutines en aquests dies de confinament. Ens hem fixat en l'àmbit educatiu, tocat per la crisi del coronavirus. Hem entrevistat Xavier Chalé, professor que aquests dies fa mans i mànigues per fer les seves classes a la universitat. I també hem entrevistat Aitor Mensuro, que ens ha explicat què ofereix la plataforma AulaPlaneta. La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha explicat les notícies del dia. I el Jaume Mas i Roma ens ha destacat la importància de les persones que treballen per tenir-ho tot desinfectat.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: la companyia de la ràdio

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat de la importància d'aquest mitjà que fem entre tots. L'audiència, també.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/03/2020

Avui hem detallat les mesures del Govern Sánchez per fer front a la crisi derivada del coronavirus i les hem analitzat amb el Col·legi d'Economistes. També hem escoltat l'audiència, que ens farà el diari de la crisi del Covid-19 des de les seves llars. Amb tot, hem posat el focus sobre la gent gran, amb l'Alba Giraldo i Pastor. Tot plegat, ens ha portat fins als aplaudiments de les 20h.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

HABLA, PUEBLO, HABLA

#LaBrúixola celebra el Dia d'Andalusia amb l'audiència

Cada 28 de febrer els andalusos i les andaluses celebren el seu dia. Moltes d'aquestes persones ho fa a Catalunya, per una qüestió d'arrels o de sentiment de pertinença a Andalusia. Per això hem preguntat, en aquesta comunitat amb tants andalusos, què és el que més agrada d'Andalusia.

HABLA, PUEBLO, HABLA

El Barça, els seus estadis i els seus presidents són part de les nostres vides

Avui hem preguntat a l'audiència de #LaBrúixola quin és el pitjor i el millor president de la història del Barça. Ho hem fet amb motiu del ja conegut com a 'Bartugate', que aquests dies afecta l'actual president Josep Maria Bartomeu. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ens ha explicat com han evolucionat els diferents estadis del club al llarg del darrer segle. I també els himnes!