Temas

Guitarra

IV EDICIÓN

Arranca el Festival de Guitarra de Granada

Es una cita cultural ineludible. Hablamos del Festival de Guitarra. Arranca con el estreno de la obra de Falla "Homenaje a Debussy". La única obra que Manuel de Falla dejó escrita para guitarra y de cuya composición se celebra su centenario. La cita: esta noche en el Palacio de Carlos V con el guitarrista Pepe Romero.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

'Sabor de Gràcia' fa 25 anys que fa rumba amb un ventilador d'herència

Aquest divendres de Carnestoltes hem celebrat també l'aniversari de 'Sabor de Gràcia', una formació que fa 25 anys que estan damunt dels escenaris. Ens ha visitat el seu líder, en Sicus Carbonell, que és hereu de la rumba catalana inventada, principalment, per Antonio González 'El Pescaílla' i per Pedro Pubill Calaf 'Peret'. L'un del carrer de la Cera, al 'Barri Xino', i l'altre de la Vila de Gràcia. Carbonell ens ha presentat la seva música fent una crida a la pau i a acabar amb qualsevol tipus de violència.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/02/2020

Avui hem preguntat a les persones que ens escolten quin ha estat el millor i el pitjor president del Barça, ara que tenim al damunt el 'Bartugate'. Ha vingut a berenar en Toti Soler, que ens ha presentat les darreres melodies que ha tocat amb la seva guitarra clàssica. I en Lluís Soler ens ha obert l'agenda per tal que hi apuntem els concerts que estan per venir. Tot plegat ho hem completat amb l'actualitat d'aquest 19 de febrer, que ens deixa a les portes del Dia Mundial De La Justícia Social.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Viatjar a les arrels és trobar-se a si mateix

La cantant Alba Carmona ha vingut a berenar al costat del seu marit i guitarrista. Amb ells dos hem parlat del nou treball de la catalana, que ens parla de la nostra pròpia història. L'estrenarà aquest desembre amb un concert a la sala Luz de Gas a Barcelona.