Temas

Girona

FORMACIÓ

Fundació Universitat de Girona: innovació i formació

A l'espai Setmana de la formació coneixem la Fundació Universitat de Girona, la institució creada per la Universitat de Girona amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona.

DEPORTES / REAL OVIEDO

Las cuentas más cortas

El Oviedo empieza a preparar el duelo con el Girona en el que pueden alcanzar la cifra de puntos que dé la permanencia

CON CHISCO GARCÍA

Los Deportes en Más de Uno Oviedo 21/04/2021

El Real Oviedo regresa al trabajo pensando en el Girona. Viti Rozada se une al grupo y Ziganda no podrá contar con Nieto y Javi Mier, lesionados. El 'Maestro Fierros' nos trae el repaso del fútbol regional.

El cas va ser denunciar per l'ACR

La justícia considera il·legal la privatització de la ràdio municipal de Girona

El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona ha acreditat que l'ajuntament de Girona cedia il·legalment a una productora externa la gestió completa de l'emissora municipal de la ciutat per un import superior als 316 mil euros. Segons la sentència, l'empresa adjudicatària, Montcau Produccions, assumia no només l'elaboració de la programació i el seu contingut sinó que també facilitava els mitjans personals i tècnics necessaris per prestar el servei i s'encarregava de la gestió de la publicitat i els patrocinis dels programes. Va ser l'Associació Catalana de Ràdio (ACR) qui va denunciar la situació al 2016, quan el consistori era governat per Carles Puigdemont. Aquesta és la tercera sentència guanyada per l’ACR i que confirma que no es pot cedir l’explotació d’una freqüència municipal.

PREVIA

Nostalgia y necesidad en el duelo de banquillos

Luis César Sampedro y Francisco Rodríguez medirán sus fuerzas en un partido importante para ambos. El Lugo busca seguir con la transición en la forma de juego y el Girona revertir la situación de las últimas fechas.

Cavalcada de Reis

Com serà l'arribada dels Reis d'Orient?

Aquest any la Nit de Reis serà molt diferent a causa de la pandèmia. Ses Majestats no faran la tradicional cavalcada, però tranquils, perquè Melcior, Gaspart i Baltasar sí que vindran a Catalunya seguint totes les normes de seguretat per recollir les nostres cartes. Aquí t'expliquem com serà enguany l'arribada dels Reis d'Orient.