Temas

Gente viajera Catalunya

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 16/12/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui us expliquem les activitats que preparen el Caixaforum i el Cosmocaixa per anar-hi al Nadal amb tota la família. També coneixem una viatgera, la Clàudia Garcia, que ens explica el seu viatge a Londres. Com que s’acosten les dates dadalenques, us expliquem què és el caviar català i les propostes d’alguns hotels per aquestes festes.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Estos son los mejores bares de Barrio de Cataluña

La prestigiosa Guía Repsol ha premiado a los mejores establecimientos de proximidad con sus ‘Soletes de Barrio’, en ‘Gente Viajera Catalunya con Carles Lamelo, repasamos algunos de sus platos en compañía de María Riter, directora de la guía. [audio en catalán y español].

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/04/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo. Avui, amb un especial de Setmana Santa en el què hem conegut les novetats de Port Aventura per a aquesta temporada, hem recomanat els millors llibrets viatgers de cara a Sant Jordi, visitem el càmping Playa Montroig Resort, que enguany celebra el seu 60 aniversari. També descobrim la nova oferta gastronòmica de l'hotel Arts de Barcelona i parlem de cicloturisme.