Temas

Felipe González

tertulia en más de uno

Tertulia: ¿Hay alternativa a Sánchez?

Paco Marhuenda, Nacho Cardero, Maite Rico y Rubén Amón debaten en la tertulia de Más de uno sobre las declaraciones de Felipe González respecto al gobierno de coalición y cómo criticaba sin mencionar a Sánchez elogiando a Merkel. Los tertulianos se preguntan si existe alternativa a Sánchez con la alianza con Unidas Podemos y los soberanistas.

CON FERNANDO RUEDA

Tirar de la manta: La CIA intentó colocar micrófonos en la Moncloa

Fernando Rueda nos cuenta en La Rosa de los vientos una historia de la que han pasado ya 25 años. La CIA espió al expresidente del Gobierno español, Felipe González. Apenas habían pasado dos años de la llegada al poder y sus ideas sobre la OTAN, que luego viraron, despertaban suspicacias en todo el mundo, pero especialmente en Estados Unidos...

EX PRESIDENTE DEL GOBIERNO

Felipe González: "Algunos hacen discursos cargados de ideología; y esos son los que criticaban los Pactos de la Moncloa"

El ex presidente del Gobierno, Felipe González, asegura en Más de uno que no hay motivos para que la vida parlamentaria esté parada, ya que es posible continuarla de manera telemática. Por otro lado, recuerda la importancia de que se luche contra el coronavirus de una manera global, en vez de local, por ello, explica que han mandado una carta a los líderes del G20 para que comprendan que la pandemia "no se puede atender de manera local".

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Felipe González va fer història per majoria absoluta

Avui hem repassat la vida i trajectòria de l'home que un dia va fer història convertint-se en President del Govern per una majoria absoluta aplastant. Felipe González va ser un home clau en l'inici de l'etapa democràtica a Espanya. En Jaume Mas i Roma ens glossa la seva figura i ens repassa altres efemèrides d'aquest 5 de març.

LES FAVES DE DIVENDRES

Aznar i Felipe són els dos perfectes gerros xinesos

Avui ha vingut, com ho fa cada divendres, en David Cervelló. I ha clavat faves a tort i a dret. Primer a Quim Torra i Pedro Sánchez, per fer una reunió en la que s'emplacen a fer una altra reunió. L'altra fava cau a dos expresidents: José María Aznar i Felipe González. Perquè no paren de donar lliçons als que ara governen. I la tercera fava ha caigut sobre el coronavirus.