Temas

emprenedoria

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui, taula d’emprenedoria amb GlobaLleida, el CEI del Pallars Jussà, el creador d’Oliba Green Beer i la fàbrica Click&Brew que ho produeix a Torrefarrera. Parlem amb Jordi Cano sobre la música sorgida en el confinament. Cuina amb Gabriel Jové i agenda online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Núria Viñas, directora de Dona Activa que organitza Lleida en Línia, amb col·laboració de la Paeria, GlobaLleida i Consell Comarcal del Segrià. El professor de música Jordi Cano ens parla de la música de la transició i cuina antivírica amb Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la Jornada Dones i Emprenedoria que es farà aquest dijous en el marc dels actes del #8M. En parlem amb Maria Ruiz, tècnica de GlobaLleida, Silvia Puertas, cap de la unitat tècnica de Politiques d'Igualtat de la Regidoria d'Educacio, Cooperacio, Drets Civils i Feminismes de la Paeria. També amb les emprenedores Rosa Prats, Remei Capitan i Ester Gasol. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i agenda cultural de Lleida i comarques.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Signaturit

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Signaturit, una startup que permet la signatura electrònica de tota mena de documents de manera àgil i eficaç.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Room Monitor

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Room Monitor, una empresa que elimina les molèsties dels apartaments turístics.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Able Human Motion

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Able Human Motion, una empresa de Barcelona que ha creat el primer exoesquelet lleuger, àgil, fàcil d'utilitzar i econòmic que permet que persones amb discapacitat puguin tornar a caminar.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Aeinnova

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Aeinnova, una startup industrial molt tecnològica i enfocada a la indústria 4.0 i orientada a la sostenibilitat industrial i la seva competitivitat.

Dimarts

La Ciutat Lleida 26/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem amb l'emprenedor Juan Juncosa sobre la conferència d'emprenedoria d'aquest divendres a la Llotja. Espai de cuina i de gastronomia amb Gabriel Jové i agenda per aquest dimarts.

BStartup a Onda Cero Catalunya

BStartup WORLDCO

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa WORLDCO

BStartup a Onda Cero Catalunya

BStartup PSIOUS.COM

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa PSIOUS.COM