Temas

emprenedoria

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

L’ús de la Intel.ligència artificial als recursos human

L’empresa Sage ha realitzat un nou informe global per conèixer l’opinió dels professionals de recursos hu-mans sobre la inclusió de la intel·ligència artificial com una eina més d’ajuda per a aquests departaments. Al-gunes de les principals conclusions que s’han extret són que els enquestats consideren que la IA revolucionarà la forma de treballar, però que, alhora, també generarà nous llocs de treball..

ECONOMIX

Fira Aprenedoria, aprendre a emprendre des de primària fins a Joves Empresaris de Ponent

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, parlem de la nova edició de la Fira Aprenedoria, amb un mercat i un col·loqui que es va fer la setmana passada a Lleida. Es tracta d'un projecte que treballa l'emprenedoria amb les escoles i que també es vincula amb el projecte Joves Empresaris de Ponent, que coordina l'IMO Salvador Seguí.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Projectes de ciberseguretat i fauna local porten dos equips de lleidatanes a les semifinals mundials del Technovation Girls

L’equip AWOKS format per Valeria Gallart, Berta Farré, Olga Salvadó i Carla Morreres, estudiants de 5è de primària de l’Escola Francesco Tonucci, i l’equip MONALISA format per Ona Solsona i Lis Giffin-Solé estudiants de 4rt i 3r de primària de l’Escola Espiga i l’Escola Riu Segre s’han classificat per a les semifinals mundials del Technovation Girls Challenge, un concurs global que promou el coneixement tecnològic i l’emprenedoria social entre les nenes d’entre 8 i 18 anys. Els seus projectes han comptat amb l’acompanyament de mentores que durant 12 setmanes les han ajudat des de la idea inicial fins a la finalització del projecte. En aquest cas les aplicacions presentades aborden temes com la ciberseguretat i el reconeixement de la fauna local. Avui a La Ciutat Lleida n’hem estat parlant amb Rosa Prats, promotora de Technovation Girls a Lleida, professora i mentora de mentores.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

Tertúlia sobre emprenedoria I tecnologia

El passat setze d’abril es va celebrar el dia Mundial de l’Emprenedoria i avui a la tertúlia en volem parlar i com la innovació, la tecnologia i concretament la Intel·li-gència Artificial, pot ajudar a l’emprenedoria.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Link Up Fest, el punt de trobada d'emprenedors, inversors per connectar el talent del territori

Lleida acull aquesta setmana la primera edició del Link Up Fest, un esdeveniment que comptarà amb la participació d'una quarantena de ponents vinculats a l'emprenedoria, empreses innovadores i inversió amb l'objectiu de crear connexions amb els participants. Es tracta d'un esdeveniment que s'engloba en l'escosistema Link Up i que ha estat impulsat per Jordi Bernat, amb qui n'hem estat parlant a La Ciutat Lleida.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Nit Blanca per celebrar el final de curs de l'associació Talent Femení que ja treballa en el proper curs

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Susana Villagrasa, presidenta de l'associació empresarial Talent Femení. Comentem les activitats que han realitzat des que han estrenat la nova seu a Sant Pere de Ribes i el calendari de les properes cites, que continua eln 13 de juliol amb la Nit Blanca, a més dels projectes que ja preparen de cara a l'any vinent.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui coneixem el projecte emprenedor que han iniciat tres joves lleidatans amb la creació d'una vintena de jocs de taula ambientats en ciutats catalanes. Sobre el Lleidacity en parlem avui amb en Roger Masip. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal que ens parla del marquès d'Alfarràs. I en els minuts gastronòmics del programa el nostre xef de capçalera Gabriel Jové ens fa reflexionar al voltant del malbaratament alimentari, a més de repassar l'agenda cultural.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

XXIV edició Premis FIDEM

A la secció Corresponsabilitat amb el suport del Col.legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliaria de Catalunya entrevistem a Joana Amat, Presidenta de FIDEM

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui, taula d’emprenedoria amb GlobaLleida, el CEI del Pallars Jussà, el creador d’Oliba Green Beer i la fàbrica Click&Brew que ho produeix a Torrefarrera. Parlem amb Jordi Cano sobre la música sorgida en el confinament. Cuina amb Gabriel Jové i agenda online.