Temas

ELECCIONS MUNICIPALS

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Marc Segarra: "Si el PSC ens truca parlarem, però correspondrà a l'assamblea decidir si s'ha d'estar a govern"

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Marc Segarra, cap de llista de Transformem VNG, la candidatura municipalista que entra a l'Ajuntament de Vilanova i ho fa amb tres regidors i com a tercera força política. Per endavant, reptes amb veïns, entitats i comerciants i possibilitat de pactes i acords, una decisió que en tot cas es traslladarà a l'assamblea.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Carlos Remacha: "Estem molt disposats a treballar per Vilanova oferint acords i pactes amb allò que està al nostre programa"

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Carlos Remacha, que al capdavant del Partit Popular de Vilanova ha aconseguit els vots necessaris per tornar a entrar al consistori amb dos regidors i confia poder començar a treballar per tirar endavant les accions de millora de l'espai públic, amb acords i pactes que coincideixin amb el programa.

ELECCIONES MUNICIPALES

PSOE y BNG mantendrán esta semana el primer encuentro para revalidar el gobierno en Lugo

En Más de Uno Lugo la alcaldesa en funciones, la socialista Lara Méndez, confirmó que ya tuvo conversaciones telefónicas con el BNG y que esta misma semana mantendrán el primer encuentro para fijar el acuerdo programático del gobierno en coalición de los próximos cuatro años. Méndez no quiso aventurar si habrá cambio en el reparto de áreas.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repàs de resultats electorals a la ciutat de Lleida i en algunes capitals de comarca que canvien el mapa polític a la província de Lleida. Seguim amb la tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i l'espai de famílies, amb l'Eva Juncà sobre l'organització familiar de l'estiu.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Juan Luís Ruiz: “No ens tanquem a acords amb qui vulgui treballar per millorar Vilanova, però també podem governar en solitari”

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Juan Luis Ruiz, alcaldable del Partit Socialista a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i guanyador de les eleccions, obtenint 11 regidors. Uns resultats que donen marge per a governar en minoria i en solitari però la voluntat és de parlar amb totes les formacions polítiques que han entrat al consistori.

LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 29/05/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya que ens porta avui fins a les comarques de la plana de Lleida: la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Pla d'Urgell, les Garrigues i el Segrià per fer balanç de mandat i saber què s'hi juguen en les eleccions municipals d'aquest diumenge. Seguim amb els Guardians del misteri i l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.