Temas

eleccions

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

El Síndic de Greuges creu que a dia d’avui les eleccions no compleixen les garantíes suficients per ser celebrades

La pandèmia no afluixa i no es descarta que el proper 14 de febrer encara estiguem en una situació gaire allunyada de l’actual. Tot i això, des del Govern no renuncien a que es celebrin les eleccions previstes per aquell dia. Precisament avui des del Govern s’ha anunciat que sempre que es pugui els punts de votació es situaran en pavellons o espais amplis per garantir les distàncies de seguretat entre persones. La proposta també implicaria fer proves a aquells que els toqui estar a les meses de votació.

FUTBOL

Bartomeu dimiteix

El president del Barça Josep Maria Bartomeu anuncia la dimissió de la Junta Directiva en bloc. Ara, una Junta Gestora presidirà el club fins la convocatòria d'eleccions, que es clebraràn en un termini de 40 a 90 dies.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Torra convocarà eleccions després d’aprovar els pressupostos

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que convocarà eleccions al Parlament després d’aprovar els pressupostos d’aquest any. Hem connectat amb el Palau de la Generalitat i n’hem parlat amb el doctor en Ciència Política, Toni Rodon.

Dimecres

La Ciutat Lleida 29/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui seguim l'actualitat de la política catalana amb l'anunci de "legislatura esgotada" i eleccions anticipades a Catalunya un cop s'aprovin els pressupostos. El naturòpata Albert Rami respon les consultes dels nostres oïents i parlem dels 25 anys del pont de Pardinyes amb Joan Ramon González. Agenda cultural a Lleida i comarques.

Lo último

Con Pepe Céspedes, Paco Calavera y Álex Fernández

Los ruiners