Temas

EGB

ENTREVISTA EN 'POR FIN NO ES LUNES'

Bares peculiares donde encontrar el amor o volver a una clase de EGB

En 'Por fin no es lunes' hablamos con José Manuel Couceiro, el hostelero que se ha convertido en el nuevo Cupido. En su bar 'Café Bar Aroma's' organiza citas de 7 minutos para encontrar el amor. También conocemos a Roberto de la Fuente, uno de los responsables del restaurante 'Nosotros fuimos a EGB', donde los clientes hacen un viaje al pasado, rodeados de libros Santillana, de diccionarios VOX y de gomas MILÁN.

Con Pepa Gea

Más de uno Madrid 19/01/2020

Magazine de Madrid, presentado por Pepa Gea, en el que te contamos las noticias de la mañana con Paloma de Prada, la previsión del tiempo con Javier Hernández (El Borrascas) y la actualidad deportiva con Félix José Casillas. El Barrileño, con Miguel Sánchez. Misterio con Juan Miguel Marsella. La exposición “Los juguetes favoritos de los niños de la EGB” con Jorge Granullaque.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Aquest cap de setmana, tornarem a l'EGB

En Lluís Soler ha vingut a explicar-nos les cites musicals que hem d'agendar de cara als propers dies. La més important, aquest dissabte, amb el show 'Yo fui a EGB, la gira', que portarà al Palau Sant Jordi de Barcelona personatges com Ana Torroja o Katrina and the waves.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/01/2019

Avui hem explica com serà l'espectacle 'Yo fui a EGB', que arribarà a Barcelona d'aquí a uns dies. I hem preguntat a la gent pels seus records d'aquella època estudiantil. A més, hem tingut en Carles Lamelo, que ens ha portat apps turístiques en el marc de la fira Fitur, que se celebra a Madrid. Amb Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat del dia a Catalunya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El 9 de febrer, tornarem a l'EGB

El proper 9 de febrer se celebra a Barcelona l'espectacle de la gira 'Yo fui a EGB'. Un viatge emocional en la nostra pròpia història, presentat per Carlos Latre. L'amenitzaran diferents cantants i estrelles. Hem rebut a l'estudi tres dels seus protagonistes, en Quique Tejada, en Toni Peret i en Josep Maria Castells i hem tingut al telèfon els creadors d'aquesta iniciativa, en Jorge Díaz i en Javier Ikaz.