Temas

debat

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Gelats de crema o "polos" de gel?

Tots els estius hi ha un dilema present a totes les famílies a l'hora de refrescar-se amb unes bones postres o tot passejant pel vostre destí turístic. Polos de gel o gelats cremosos? El tema d'avui a "El món es divideix en dos"

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/03/2020

Avui hem rebut per a berenar l'escriptora María Sirvent, natural d'Andújar (Jaén), que ens ha portat una història titulada 'Los años impares' (Espasa). Amb tot, hem parlat sobre els efectes del coronavirus amb els responsables dels teatres, amb ADETCA, i també amb els representants del pares i mares de l'alumnat català, la FAPAC. Amb tot, hem fet tertúlia política amb les diputades i els diputats del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

L'eutanàsia, a debat: Cal reconèixer legalment el dret a morir dignament?

L'eutanàsia és legal a Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Canadà i en alguns estats d'Estats Units. Però a Espanya no. Ara els representants polítics han d'obrir un debat al Congrés dels Diputats per dirimir què passa aquí amb aquesta qüestió. Els representants de les associacions favorables diuen que la majoria de la població diu SÍ a l'eutanàsia. Les associacions contràries o més reticents a legalitzar-la reclamen millores mèdiques en les persones que potencialment podrien decidir-se pel suïcidi assistit o l'eutanàsia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.