Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

debat

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/03/2020

  Avui hem rebut per a berenar l'escriptora María Sirvent, natural d'Andújar (Jaén), que ens ha portat una història titulada 'Los años impares' (Espasa). Amb tot, hem parlat sobre els efectes del coronavirus amb els responsables dels teatres, amb ADETCA, i també amb els representants del pares i mares de l'alumnat català, la FAPAC. Amb tot, hem fet tertúlia política amb les diputades i els diputats del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/03/2020

  Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DEBAT, A LA BRÚIXOLA

  L'eutanàsia, a debat: Cal reconèixer legalment el dret a morir dignament?

  L'eutanàsia és legal a Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Canadà i en alguns estats d'Estats Units. Però a Espanya no. Ara els representants polítics han d'obrir un debat al Congrés dels Diputats per dirimir què passa aquí amb aquesta qüestió. Els representants de les associacions favorables diuen que la majoria de la població diu SÍ a l'eutanàsia. Les associacions contràries o més reticents a legalitzar-la reclamen millores mèdiques en les persones que potencialment podrien decidir-se pel suïcidi assistit o l'eutanàsia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/03/2020

  Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/02/2020

  Avui ha vingut a berenar al programa la gran Concha Velasco, amb qui Robert Calvo ha repassat tota la seva carrera artística. A més, hem explicat que un 20 de febrer va néixer Pompeu Fabra i per això hem preguntat a l'audiència quines són les paraules més boniques del català. La Laura Estrada ens ha actualitzat la informació. I la política ha entrat a debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/02/2020

  Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb la nostra audiència, que ens ha explicat allò que més els agrada i també el què els agradaria fer en aquesta ràdio. Hem berenat amb Ana Merino, escriptora i darrera guayadora del Premio Nadal 2020 i hem fet tertúlia política amb representants dels diferents partits catalans. Amb la Georgina Boixereu hem glossat la figura de Javier Bardem, primer actor espanyol en guanyar un Oscar.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DEBAT, A LA BRÚIXOLA

  El càncer fa treure forces d'on no n'hi ha

  Avui hem volgut parlar de càncer. Sobretot perquè les persones afectades per aquesta malaltia ens demanen que deixem d'utilitzar eufemismes per a referir-nos a aquesta dolència. Malalts de càncer i persones que n'han estat i en son supervivents ens han visitat a la ràdio per prestar-nos el seu testimoni. Ho han fet juntament amb professionals sanitaris que treballen en l'àmbit oncològic.