LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
Tiramisú o crema catalana, qui guanya?
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens fa una comparativa entre el tiramisú italià i la crema catalana.
Temas
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens fa una comparativa entre el tiramisú italià i la crema catalana.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
En l’espai de gastronomia de La ciutat de Mònica Günther parlem de bolets amb el xef Davide Tenconi i expliquem com fer un tartar de cérvol amb gelat de ceps.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef Davide Tenconi explica a La Ciutat de Mònica Günther com podem fer pasta farcida ben original a casa nostra.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef de La Ciutat, Davide Tenconi, ens explica trucs per fer més saboroses les nostres receptes de pollastre, la carn més consumida a nivell mundial.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef de La Ciutat Davide Tenconi ens porta una recepta sorprenent amb la fruita estrella de la temporada: les figues.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef Davide Tenconi ha participat al programa La Ciutat de Mònica Günther per portar idees de tuppers ideals per portar aquest estiu a la platja.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.
LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG
A La Ciutat parlem dels esmorzars, aquell moment del dia que alguns consideren una autèntica meravella i altres, que tot just es preparen un cafè. Sense idees? Dolç o salat? El nostre xef Davide Tenconi ens porta algunes receptes salades per començar el dia amb energia.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A ‘La Ciutat’, el nostre xef Davide Tenconi ens parla d’un dels productes que més ha augmentat el seu consum en els darrers anys: el pop. Les “pulperias” i locals on s’oferta pop gallec s’han multiplicat darrerament, i de fet les males llengües diuen que el 80% dels pops que es consumeixen a Espanya no són gallecs, ni tan sols espanyols, són del Marroc. Com sempre, una recepta amb cinc ingredients per cuinar el pop.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A ‘La Ciutat’, amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi exposa algunes idees amb les maduixes com a protagonistes. Amb iogurt, amb nata, soles, una macedònia… Receptes que no et pots perdre per sorprendre els teus comensals.