Temas

davide tenconi

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els bolets, el producte estrella de temporada

En l’espai de gastronomia de La ciutat de Mònica Günther parlem de bolets amb el xef Davide Tenconi i expliquem com fer un tartar de cérvol amb gelat de ceps.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer pasta farcida a casa?

El xef Davide Tenconi explica a La Ciutat de Mònica Günther com podem fer pasta farcida ben original a casa nostra.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Risotto de figues i anguila fumada

El xef de La Ciutat Davide Tenconi ens porta una recepta sorprenent amb la fruita estrella de la temporada: les figues.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els millors tuppers per dur a la platja

El xef Davide Tenconi ha participat al programa La Ciutat de Mònica Günther per portar idees de tuppers ideals per portar aquest estiu a la platja.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

T’atreveixes a combinar verdures amb dolç i fruites amb salat?

Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Un bon esmorzar per començar el dia amb energia

A La Ciutat parlem dels esmorzars, aquell moment del dia que alguns consideren una autèntica meravella i altres, que tot just es preparen un cafè. Sense idees? Dolç o salat? El nostre xef Davide Tenconi ens porta algunes receptes salades per començar el dia amb energia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Alguns secrets per saber reconèixer un pop i com cuinar-lo

A ‘La Ciutat’, el nostre xef Davide Tenconi ens parla d’un dels productes que més ha augmentat el seu consum en els darrers anys: el pop. Les “pulperias” i locals on s’oferta pop gallec s’han multiplicat darrerament, i de fet les males llengües diuen que el 80% dels pops que es consumeixen a Espanya no són gallecs, ni tan sols espanyols, són del Marroc. Com sempre, una recepta amb cinc ingredients per cuinar el pop.