Temas

davide tenconi

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Cuina d’alta muntanya per fer passar el fred

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. I ens dona una recepta amb només 5 ingredients: carbonara de muntanya.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 24/01/2019

Mònica Günther conversa amb Marcel Coderch, president de l’Autoritat Catalana de la Competència, sobre el decret llei que el Govern aplicarà a les VTC. El xef Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. Fem tertúlia política sobre el conflicte dels taxis i la candidatura de Joaquim Forn a les municipals amb Enric Bàrcena, Carles Escuredo, Joan Ramon Riera i Joan Rodríguez.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients

El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El peix de riu, el gran oblidat de la nostra gastronomia

El xef Davide Tenconi ha fet una defensa avui a La Ciutat del peix d’aigua dolça. Ens ha explicat com podem fer truita o anguila fumada de forma casolana i ens ha proposat una recepta amb només 3 ingredients: perca, kale i yogur.