Temas

Clinic

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

La formació digital és crucial per no perdre's a la vida

Avui hem fet un debat amb experts al voltant de la presència a Internet per part de les empreses. I hem arribat a una conclusió important: aquella companyia que no aposta pel món digital amb tots els ets i uts, està condemnat al fracàs. Com també ho estarà tota aquella persona que no es formi en el món digital, ara que el món sencer se serveix de la xarxa Internet en gairebé tot. Tot plegat es discutirà i debatrà al congrés 'Clinic Summit', on s'abordaran aquests i altres asumptes relacionats amb el màrqueting digital.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/04/19

Polèmica per la nova escorta que el govern està impulsant per protegir Quim Torra, el departament de Presidència i els ex presidents. ERC guanyaria les properes eleccions al Congrés dels Diputats, a Catalunya, segons el Centre d'Estudis d'Opinió. I també hem explicat que l’Hospital Clínic de Barcelona ha posat en marxa un conjunt mesures per millorar la protecció vacunal dels nadons prematurs extrems

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/11/2018

El govern considera que la falta d’inversions a la xarxa de rodalies és el que va provocar ahir l’accident del tren a Vacarisses. Cada dia l’Hospital Clínic de Barcelona atén una dona víctima d’agressió sexual. I també hem explicat que el 21 de gener de 2019 començarà el judici del doble crim d'Aspa.