Temas

Circ

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Miliki és i serà etern

Avui la Georgina Boixereu i Vozmediano s'ha proposat emocionar una vegada més en Robert Calvo. I ho tenia fàcil. Amb la seva càpsula del temps ens ha portat fins al dia del naixement del gran Miliki, el 4 de novembre de 1929. Ha estat un referent del món del circ i dels pallassos a nivell mundial i ha deixat una estirp darrera seu que li segueix les passes des del més gran fins al més petit. És l'home que ha marcat les vides de diferents generacions d'espanyols.

LA GRAN BRÚIXOLA

A Barcelona, es pot ser artista de circ a la tercera edat

En Miguel Cáceres ens ha portat un dimarts més les històries de la gent gran de Catalunya, que avui passen pel districte de Nou Barris, a Barcelona. Allà hi ha un taller de circ per a gent de la tercera edat. Els seus integrants ens han explicat com estan vivint aquesta experiència.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El circ està viu perquè manté la seva essència

Avui hem rebut a l'estudi de La Brúixola per a berenar una de les integrants del Circ Raluy Legacy, que està al Port Vell de Barcelona. És néta del fundador d'aquest circ que des de fa un segle ronda per les carreteres de tot arreu. Hem conegut la vida dins d'un circ i hem conegut com és l'espectacle que es fa a dia d'avui, on la màgia hi té molt a veure. S'estaran a Barcelona fins el març de l'any vinent.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 17/12/2018

Avui hem marxat fins al Circ Raluy Legacy, que està instal·lat al Port Vell de Barcelona fins el mes de març del 2019. Per això hem preguntat a les persones que ens escolten que ens expliquin les seves històries al voltant del circ i dels seus integrants. A més hem repassat l'actualitat teatral de Catalunya de la mà d'Adriana Díaz. Com sempre, hem fet el relat de les notícies del dia de la mà de Marc Navarro. Un relat que hem completat entrevistant el Catedràtic de Dret Processal de la UB Jordi Nieva.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 30/10/2018

Avui hem dedicat el programa als pallassos, que tantes alegries ens han donat i ens segueixen donant. I hem fet un homenatge al més gran de tots ells: hem lloat la figura de Miliki. Ens ha visitat a l'estudi un altre pallasso, en Tortell Poltrona i hem berenat amb aquest home que ha fet riure fins i tot a nens i nenes refugiats. I, a més, hem explicat l'actualitat de Catalunya.