Temas

BOMBERS

ENTREVISTA CON MIQUEL FERRI, PORTAVOZ DEL COLECTIVO

Los bomberos forestales inician una huelga indefinida

Miquel Ferri, portavoz del colectivo de bomberos forestales de la Comunitat, explica en La Brújula Comunitat Valenciana los motivos que les llevan a iniciar este lunes una huelga indefinida

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/05/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Juan Sánchez Porta, Oro Jondo, que presenta el seu treball 'Dame más gasolina', que fa un repàs a la cultura popular de gasolinera. I en actualitat parlem amb el portaveu d'UGT Bombers, Antonio del Río, sobre l'arribada de la temporada d'estiu i la falta d'efectius del cos.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Bombers, l’obra que ens ensenya que el no és sempre no

Jordi Folck parla a La Ciutat amb Mònica Günther de l’obra de teatre “Bombers” que es representa aquests dies a la Sala Akademia de Barcelona. Una obra necessària en temps on cal recordar que el no és no. Ens visiten l’actriu principal i el productor de l’espectacle.

Dimecres 30/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre la situació en què es troben els parcs de bombers de funcionaris i voluntaris a la demarcació de Lleida. Rami remeis i coneixem qui va ser Pere de Cavasèquia, amb Joan Ramon González.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/12/2018

Jordi Turull, Jordi Sánchez, Quim Forn i Josep Rull abandonen la vaga de fam en considerar que ja han assolit els seus objectius. Tot plegat a les portes de la trobada entre Quim Torra i Pedro Sánchez aquesta tarda al Palau de Pedralbes i de la celebració demà a Barcelona del Consell de Ministres. També hem explicat que el govern ha anunciat la creació de 750 places de mossos i 250 de bombers al marge dels pressupostos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 28/11/2018

Els bombers i els professionals de la sanitat, avui de vaga, intenten entrar al Parlament i els mossos d'esquadra han hagut d'intervenir per evitar-ho. També hem estat pendents dels estudiants universitaris que també estan avui de vaga. I hem explicat també que Onda Cero Catalunya, amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca ha entregat avui els premis Ciutat Solidària.