Temas

Ander Mirambell

Fem l'agost amb Toni Marín

Fem l'agost 21/08/2019

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem saludat al director de cinema, Salvador Simó, preseleccionat pels Oscars 2020 amb la seva pel.lícula "Buñuel en el Laberinto de las Tortugas". També hem volgut saber quant de temps perden els treballadors a la feina. Ho hem fet amb l'ajuda del Secretari de política territorial i accés social de CCOO, Toni Mora, la Directora de Relacions Laborals i Negociació col·lectiva de PIMEC, Elena de la Campa, la professora dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC, Eva Rimbau i amb la psicòloga que ha fet formacions per delegats sindicals, Ifigènia Balaguer. Amb el nostre expert en cinema, Xavi Marín, hem parlat de la nova entrega de Matrix i de les sèries i pel·lícules d'estrena. Després amb l'esportista olímpic d'skeleton, Ander Mirambell, hem parlat de la motivació en el món de l'esport amb l'ajuda del responsable de La LigaSports, Pipe Gómez. Amb el metge i psicoterapeuta, José Aznar, hem intentat descobrir com guanyar en força de voluntat quan volem deixar de fumar o posar-nos a dieta. A l'última hora de programa hem parlat dels ensenyaments artístics com a alternativa professional amb l'expert en educació, Xavier Chalé i amb el Fundador del Taller de Músics, Lluís Cabrera. Per acabar el programa al Bogeries Qüotidianes, aquesta nit hem xerrat sobre els tatuatges més estranys amb el tatuador de Under Skin Tattoo, Fernando Suárez i també hem parlat de per què la gent va sense samarreta pel carrer a algunes ciutats amb l'entrenador personal i fisioterapeuta, Manu Moreno.

FEM L'AGOST 29/07/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARÍN

En la primera edici del "Fem l'agost" d'aquest 2019 hem fet un viatge per tot el que ens espera aquest estiu. Hem abordat un dels temes principals d'actualitat com s la contaminaci a Barcelona amb el periodista ambiental, Jos Luis Gallego. Amb el Jaume Capella hem marxat d'expedici solidria a Uganda per conixer la ONG Petits Detalls amb el seu fundador, el Quico Germain. Ens ha visitat el director del Mobile World Capital, Carles Grau, amb qui hem parlat de tot el que la tecnologia ens t preparat. Hem obert el consultori del Dr Cceres per resoldre els dubtes dels oients i amb el Pol Corredoira hem tractat les coses que haurien de ser il.legals, segons el seu criteri periodstic. Amb el Roger Zanuy ens hem apropat al mn del teatre amb tres actors estrangers que es busquen la vida treballant a Catalunya. Per acabar, hem parlat amb l'Antoni Bolinches sobre quina s la nostra part de responsabilitat en portar-nos b amb els altres.

ENTREVISTA EN EL TRANSISTOR

Ander Mirambell: "Ya nos toca conseguir medallas en los Juegos Olímpicos de invierno"

El piloto olímpico Ander Mirambell cuenta en El Transistor sus aspiraciones de cara a los Juegos Olímpicos de Invierno que comienzan el próximo viernes. Reconoce que hay posibilidades reales de "traer tres medallas" y cuenta algunos detalles desconocidos del Skeleton, ese deporte en el que "vas en un trineo de cabeza y alcanzas una velocidad de hasta 140 kilómetros por hora".

EL ESPAÑOL SE TOMÓ LA ANÉCDOTA CON HUMOR

El himno de Riego sorprende a Mirambell en su victoria en la Copa América de skeleton

Ander Mirambell, primer olímpico español en skeleton, subía por octava vez a lo más alto del podio de la Copa América en el circuito canadiense de Calgary tras su operación de rodilla. La organización puso por error el himno de Riego. Mirambell se tomó con humor esta anécdota comparándose en Twitter con los españoles de la Copa Davis de 2003, que vivieron la misma situación.

Entrevista en Al Primer Toque

Ander Mirambell: "Quiero sacarme el mal gusto de la Copa del Mundo del año pasado"

Hablamos con Ander Mirambell, que este fin de semana ha hecho historia en el skeleton al ganar en la Copa de América de Calgary en los dos días que compitió, y lo ha hecho con una costilla rota. Nos cuenta que su objetivo a corto plazo es lograr la victoria en el próximo evento, la Copa del Mundo, y a largo plazo, los Juegos Olímpicos de invierno de 2018.