Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

adolescents

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 25/05/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el Periodista Maxim Huerta. I també hem parlat amb el comitè d'empresa de Nissan sobre el futur de la planta de Barcelona. I hem parlat d'adolescents i com han viscut el confinament i el desconfinament amb la psicopedagoga Cristina Gutiérrez. I l'Adriana Diaz ens acosta la cultura a la seva secció setmanal.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'amor, la comprensió i el suport són la base en una casa amb adolescents

  Avui hem berenat amb l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers, 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d'avui' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els joves de la família i com ajudar-los a créixer per encaminar-nos cap al futur com a adults. Els pares d'avui en dia s'han hagut d'actualitzar per saber que moltes de les coses, passen per la xarxa Internet.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 25/10/2018

  Maria Luisa Ferrerós. La nostra psicòloga infantil conversa amb David Cervello sobre com aconseguir que els nens i joves agafin disciplina per fer els deures abans de dedicar temps a jugar. Alan Jornet ens segueix portant gent amb interés. En aquesta ocasió una fotografa d'animals. Ariadna Creus és tota una artista que capta la relació de les families amb els seus animals de companyia. També ens visita el nostre coach Jordi Gonzalez.