Temas

adolescents

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/05/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el Periodista Maxim Huerta. I també hem parlat amb el comitè d'empresa de Nissan sobre el futur de la planta de Barcelona. I hem parlat d'adolescents i com han viscut el confinament i el desconfinament amb la psicopedagoga Cristina Gutiérrez. I l'Adriana Diaz ens acosta la cultura a la seva secció setmanal.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'amor, la comprensió i el suport són la base en una casa amb adolescents

Avui hem berenat amb l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers, 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d'avui' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els joves de la família i com ajudar-los a créixer per encaminar-nos cap al futur com a adults. Els pares d'avui en dia s'han hagut d'actualitzar per saber que moltes de les coses, passen per la xarxa Internet.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 25/10/2018

Maria Luisa Ferrerós. La nostra psicòloga infantil conversa amb David Cervello sobre com aconseguir que els nens i joves agafin disciplina per fer els deures abans de dedicar temps a jugar. Alan Jornet ens segueix portant gent amb interés. En aquesta ocasió una fotografa d'animals. Ariadna Creus és tota una artista que capta la relació de les families amb els seus animals de companyia. També ens visita el nostre coach Jordi Gonzalez.