Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

La xarxa Vila-real wifi s'amplia amb dues zones de connexió pública al Termet

La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, i la regidora de Termet, Rosario Royo, presenten els nous punts wifi del paratge, després de superar les 1.300 connexions en els tres primers mesos de funcionament del projecte a la plaça.

ondacero.es | Castellón
| 09/08/2016
La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, i la regidora de Termet, Rosario Royo.

La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, i la regidora de Termet, Rosario Royo. / ondacero.es

La xarxa de wifi pública que l'Ajuntament de Vila-real posa a la disposició dels vila-realencs de manera gratuïta amplia els seus punts de connexió amb una nova zona oberta a l'entorn del Termet. D'aquesta manera, Vila-real wifi és ja accessible en dos dels punts neuràlgics del municipi: la plaça Major i el paratge natural de la Mare de Déu de Gràcia, principal àrea d'activitat durant l'estiu.

La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, acompanyada de la regidora d'Ermita i Termet, Rosario Royo, ha comprovat el bon funcionament de les connexions en les dues àrees de cobertura habilitades en el paratge: la zona de jocs de la pineda i l'àrea esportiva enfront del restaurant El Termet.

Des de la seua posada en funcionament, el maig passat, la zona wifi de la plaça Major ha registrat 725 usuaris, mentre que la zona del Termet comptabilitzava 34 registres en tan sols quatre dies des de la seua entrada en servei. En aquests tres mesos de funcionament, el nombre de connexions supera les 1.300.

Seguint la línia de la plaça Major, també al Termet s'han col·locat panells indicatius, que inclouen un codi QR per a facilitar l'accés dels usuaris al registre previ necessari en la primera connexió, en compliment de la legislació vigent en la matèria.