Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real tanca les festes amb una alta participació en els actes programats.

Els concerts de l'Ultimo Ke cierre, Sweet Califòrnia i Els Sirex van omplir els recintes.

La policia local ha rebut 69 queixes veïnals.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 13/09/2016

El regidor de Festes i Seguretat Ciutadana, Javier Serralbo, El cap de la policia local, José Ramón Nieto i el president de la Junta de Festes, José Pasqual Colas, durant les declaracions del balanç festiu

El regidor de Festes i Seguretat Ciutadana, Javier Serralbo, El cap de la policia local, José Ramón Nieto i el president de la Junta de Festes, José Pasqual Colas, durant les declaracions del balanç festiu / ONDACERO.ES

Ajuntament de Vila-real, policia local i Junta de Festes coincident en ressaltar l'alta participació dels ciutadans en els actes programats durant les festes, sobretot en les actuacions musicals com L'Ultime Ke Cierre, Sweet Califonia o Els Sirex.

Alta participació també en actes com el concurs de paelles amb 2.000 persones, prop de 3.400 en el tombet de bou, 1.300 en el macrosucar de penyes i disfresses, més de 2.000 en el sopar de veïns i 2.600 polseres es van repartir per a la nit dels empedraos. La junta a més ha gestionat 53 escenaris, 23.000 cadires i 2.700 taules.

Cal ressaltar que ja són 446 les penyes inscrites en el registre de la policia local, 27 més que en les anteriors festes patronales. Durante les festes la policia local ha rebut 69 queixes de veïns per soroll en les penyes o brutedad en la via pública. S'ha procedit a denunciar a 4 penyes per molèsties, 4 denúncies a conductors davall els efectes de les drogues i 4 per exedir la taxa permesa d'alcohol. En els actes taurins, el balanç són 3 ferits, dos el primer dissabte i un menor l'últim dissabte a la nit. El jove de 15 anys roman ingressat però evoluciona favorablement.

Una dada més, és la versió digital del programa de festes que ha comptat amb més de 13.300 visitants, 39% mes que en 2015, amb 26.564 visites.