Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real posa a punt els col·legis de la ciutat durant les vacances nadalenques.

Educació i Servicis Públics destinen 40.000 euros per a realitzar 38 xicotetes obres en els centres escolars del municipi.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 02/12/2016
El regidor de Servicis públics, Francisco Valverde ha explicat el pla de manteniment i adequació en els col·legis durant les vacacions de nadal.

El regidor de Servicis públics, Francisco Valverde ha explicat el pla de manteniment i adequació en els col·legis durant les vacacions de nadal. / ONDACERO.ES

A partir del pròxim 15 de desembre l'Ajuntament posa en marxa un pla de xoc per a la millora i posada al punt dels col·legis, amb l'arribada de les vacances escolars de nadal. Es tracta de 40.000 euros que Educació i Servicis Socials destinaran a realitzar 38 xicotetes obres en els centres.

El pla de xoc contempla entre altres actuacions, la reparació de neteges, on es fixaran sanitaris, revisions de les reixetes de l'aire i canalitzacions, pintar parets, portes, bancs i reixes i reparar o posar a punt calderes. Els col·legi que tenen majors problemes són Concepció Arenal, on es repararan les cobertes per a evitar les goteres i Pasqual Nacher amb la reparació de la reixa exterior. En el col·legi José Soriano es realitzarà una millora de les neteges del gimnàs i es pintarà una caseta exterior. També es realitzaran treballs de pintat en Pius XII i Botánic Calduch.

Durant el passat 2015, l'Ajuntament ha realitzat 787 intervencions en els centres educatius. Ara, a les 38 actuacions prevista se sumen les 734 treballs que ja s'han realitzat este 2016.