Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real celebra el Dia de la Joventut al Termet

La jornada posarà en valor la participació dels joves a Vila-real amb activitats lúdiques aquest divendres.

ondacero.es | Castellón | 11/08/2016

El Termet, Vila-real.

El Termet, Vila-real. / www.turismodecastellon.com

El Termet de la Mare de Déu de Gràcia acollirà aquest divendres, 12 d'agost, les activitats del Dia Internacional de la Joventut. Aquesta jornada instaurada per l'Assemblea de Nacions Unides en 1999, té l'objectiu de promoure una major presa de consciència sobre els drets dels joves, la seua participació en la presa de decisions i el seu paper en el disseny de polítiques en temes com l'ocupació, l'educació o la salut.

La programació del Dia de la Joventut començarà a les 18.00 hores a l'entorn del CEA El Termet amb Jocs del Món i de rol en els quals els participants hauran d'endevinar què aterreix un poble determinat.

El regidor de Joventut de Vila-real, Xavier Ochando, recorda la importància que té en jornades com aquesta la col·laboració amb associacions de tot tipus i per això, en aquest trimestre afirma que “col·laboren en 18 associacions, principalment en l’àmbit de la formació i l’ocupabilitat”.

En aquesta línia, l'edil puntualitza que al llarg de l'any, l’Ajuntament col·labora contínuament amb els col·lectius juvenils i els diferents programes formatius que s'ofereixen en el Espai Jove i que també s'emmarquen en aquesta filosofia. Alguns d’aquests cursos són els de monitor de temps lliure, de menjador, manipulador d'aliments o especialista en turisme. Xavier Ochando, afirma que “cada vegada són més els joves que aconsegueixen un títol en els nostres cursos que els pot obrir les portes a l'ocupació”.