VILA-REAL

La Generalitat adjudica la redacció del projecte de construcció de la Ronda Sud-oest per 120.879 euros.

La redacció del projecte té un termini de redacció de 15 mesos i contempla la connexió amb la N-340.

ondacero.es

CASTELLON | 28.02.2017 08:52

El regidor de Territori, Emilio Obiol ha anunciat que la Generalitat ha adjudicat definitivament la redacció del projecte de la ronda Sud-oest de Vila-real.
El regidor de Territori, Emilio Obiol ha anunciat que la Generalitat ha adjudicat definitivament la redacció del projecte de la ronda Sud-oest de Vila-real. | ONDACERO.ES

La conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat definitivament la redacció del nou projecte de construcció de la ronda Sud-oest a l'empresa Tècnica i Projectes SA, per un import de 120.879 euros, així ho ha anunciat el regidor de Territori Emilio Obiol qui assenyala que " amb este pas es desbloqueja una infraestructura fonamental per a Vila-real i la província, i una reivindicació històrica de la ciutat, que ha estat anys abandonada en els calaixos de la Generalitat, i afortunadament hem guanyat un govern que es preocupa i s'ocupa de les nostres necessitats i reivindicaciones".

El projecte de la Ronda Sud-oest, de 4 quilòmetres de longitud, comptarà amb carril bici i zona arborada i connectarà les carreteres CV-20 i la N-340 amb un carril per sentit, traient de la ciutat tot el tràfic no urbà, particularment camions.

El regidor Obiol ha recordar que enguany, La Generalitat Valenciana destinarà a Vila-real 300.000 euros del Fons de Cooperació Municipal, als que se suma 1,7 milions d'euros del deute per la Biblioteca Universitària del Coneixement.