Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Arranca el plaç d'inscripció per a l'Aplec de Temps Lliure de nadal.

La segona edició de l'Aplec de les vacacions de nadal oferta 100 places, i es realitzarà en els col·legis Pasqual Nacher i Angelina Abad.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 25/11/2016
El col·legi Pasqual Nacher junta al centre Angelina Abad seran els escenaris per a les activitats de l'Aplec de nadal.

El col·legi Pasqual Nacher junta al centre Angelina Abad seran els escenaris per a les activitats de l'Aplec de nadal. / ONDACERO.ES

L'ajuntament de Vila-real convoca el segon Aplec de Temps Lliure per a les vacacions de nadal. La convocatòria impulsada per la regidoria de Servicis Socials, ha obert el termini d'inscripció per a formalitzar les inscripcions fins al pròxim 11 de desembre a través de la web http://aplecdetempslliure.vila-real.es.

L'Aplec, dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 16 anys, es realitzarà enguany entre els col·legis Pasqual Nácher i Angelina Abad. La convocatòria, que té una capacitat de 100 places, oferirà activitats gratuïtes de caràcter lúdic-educatiu, com a tallers, jocs esportius o yincanas, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener. A més la cita incorpora servici de menjador i desdejunis, amb preus que van dels 36 i 24 euros, pels set dies.