VILA-REAL

Arranca el pla de mobilitat amb noves línies d´autobús i més connexions

Els nous autobusos son de color groc per facilitar la seua identificació.

ondacero.es

CASTELLON | 05.11.2018 09:05

El primer Pla de Mobilitat Urbana Sostenible esta elaborat amb la participació ciutadana per la Regidoria de Territori.
El primer Pla de Mobilitat Urbana Sostenible esta elaborat amb la participació ciutadana per la Regidoria de Territori. | ONDACERO.ES

El Pla pilot de transport urbà arranca hui dilluns amb dues noves línies d'autobús i cinc variants per a connectar tota la ciutat amb un servei gratuït de dilluns a diumenge, en diferents horaris segons la línia.

El pla comença amb dues rutes diferenciades, que, durant tot el dia de dilluns a divendres i caps de setmana, vertebraran i comunicaran les àrees més externes de Vila-real, com el Madrigal i el Termet, amb els punts més cèntrics, centres públics i docents, sense oblidar la connexió amb l'Hospital Universitari de la Plana.

La línia 1, amb servei de dilluns a divendres i eixida des dels voltants de l'estació de trens, començarà a funcionar a les 7.15 hores i passarà cada 20 minuts aproximadament fins a les 22.10 hores.

La línia 2, de nova creació, circularà tots els dies de la setmana, cada mitja hora, en el sentit contrari i arribarà a barris que anteriorment quedaven allunyats i a centres d'atracció com a espais esportius o zones d'oci. Així, de 10.00 a 21.45 h, eixirà de la bàscula.