Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LLEI DE REGULACIÓ DE LLOGUERS

El Parlament de Catalunya vota avui la llei per regular el preu del lloguer

Una votació envoltada de polèmica per les esmenes presentades per Junts per Catalunya. Son unes esmenes que plantegen, entre altres, que els propietaris que ingressin menys de 3.130 euros mensuals o 43.818 anuals no estiguin obligats a limitar el preu que cobren als llogaters.

Míriam Franch
  Barcelona | 09/09/2020
Llei regulació de lloguers

Llei regulació de lloguers / ACN

El Sindicat de Llogaters es va reunir ahir al vespre amb aquesta formació i amb els grups parlamentaris d’ERC, CUP i En Comú Podem. La trobada ha acabat sense arribar a cap acord per tirar endavant l’aprovació de la norma. El Sindicat lamenta que Junts per Catalunya vulgui obstaculitzar la Llei amb unes esmenes que deixen la norma en pràcticament res.

Tampoc agraden les esmenes a ERC, que consideren rebaixen el contingut de l’acord inicial. D’altra banda, el Col•legi d’agents de la propietat immobiliària i també PIMEC han alertat que regular els preus pot ser contraproduent a mitjà i llarg termini i aturarà la signatura de nous contractes.