Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BADALONA | 22 DE GENER A LES 13H

#BadalonaADebat: l’esperat cara a cara entre Álex Pastor i Xavier García Albiol

Onda Cero Catalunya ha organitzat un cara a cara entre l’actual alcalde de Badalona, Álex Pastor (PSC), i el cap de l’oposició al consistori badaloní i candidat del PP a l’alcaldia, Xavier García Albiol (PP). Aquest programa especial ha estat moderat per la presentadora del programa La Ciutat, Mònica Günther.

▶ Facebook LIVE

ondacero.es | Barcelona
| 23/01/2019

El debat ha estat dividit en tres grans blocs: una primera part titulada “La Badalona del Futur” dedicada a abordar les propostes en què les dues forces polítiques treballen de cara al proper mandat; un segon bloc titulat “Convivència i Política Social a Badalona”, on s’han abordat temes com el civisme, la immigració, les diferències socials del municipi i model comercial de proximitat. I un tercer bloc, titulat “Governabilitat de Badalona”, en el que Pastor i García Albiol han debatut sobre els possibles escenaris polítics que es plantegen davant les eleccions municipals.

Al llarg del programa, hem anat escoltant les preguntes plantejades per diverses entitats socials de diferents àmbits de Badalona, amb l’objectiu de copsar les necessitats i inquietuds de la ciutadania.

Aquest cara a cara s’ha pogut seguir a través d’Onda Cero Catalunya (93.5FM), fent ús de l’aplicació d’Onda Cero i a les xarxes socials amb l’etiqueta #BadalonaADebat. A més, també s’ha pogut veure en vídeo a través de Facebook Live.

Twitter:

@Ondacero_Cat

Instagram:

@Ondacero_Cat

Facebook:

facebook.com/OndaCeroCatalunya

Especial Premi Planeta 2019

LA NIT LITERÀRIA DE L'ANY, A ONDA CERO

Segueix en directe el Premi Planeta a Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya realitzarà una programació especial amb motiu del lliurament del LXVIII Premi Planeta de novel·la. Cada 15 d’octubre, Barcelona es converteix en la capital global de la llengua espanyola amb el lliurament del guardó millor dotat econòmicament en castellà. Enguany la cerimònia serà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc. A partir de les 19:00h podreu escoltar La Brúixola amb Robert Calvo, que es realitzarà en directe des de la Cúpula del MNAC.