Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BADALONA | 22 DE GENER A LES 13H

#BadalonaADebat: l’esperat cara a cara entre Álex Pastor i Xavier García Albiol

Onda Cero Catalunya ha organitzat un cara a cara entre l’actual alcalde de Badalona, Álex Pastor (PSC), i el cap de l’oposició al consistori badaloní i candidat del PP a l’alcaldia, Xavier García Albiol (PP). Aquest programa especial ha estat moderat per la presentadora del programa La Ciutat, Mònica Günther.

▶ Facebook LIVE

ondacero.es | Barcelona
| 23/01/2019

El debat ha estat dividit en tres grans blocs: una primera part titulada “La Badalona del Futur” dedicada a abordar les propostes en què les dues forces polítiques treballen de cara al proper mandat; un segon bloc titulat “Convivència i Política Social a Badalona”, on s’han abordat temes com el civisme, la immigració, les diferències socials del municipi i model comercial de proximitat. I un tercer bloc, titulat “Governabilitat de Badalona”, en el que Pastor i García Albiol han debatut sobre els possibles escenaris polítics que es plantegen davant les eleccions municipals.

Al llarg del programa, hem anat escoltant les preguntes plantejades per diverses entitats socials de diferents àmbits de Badalona, amb l’objectiu de copsar les necessitats i inquietuds de la ciutadania.

Aquest cara a cara s’ha pogut seguir a través d’Onda Cero Catalunya (93.5FM), fent ús de l’aplicació d’Onda Cero i a les xarxes socials amb l’etiqueta #BadalonaADebat. A més, també s’ha pogut veure en vídeo a través de Facebook Live.

Twitter:

@Ondacero_Cat

Instagram:

@Ondacero_Cat

Facebook:

facebook.com/OndaCeroCatalunya

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!