Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

BADALONA | 22 DE GENER A LES 13H

#BadalonaADebat: l’esperat cara a cara entre Álex Pastor i Xavier García Albiol

Onda Cero Catalunya ha organitzat un cara a cara entre l’actual alcalde de Badalona, Álex Pastor (PSC), i el cap de l’oposició al consistori badaloní i candidat del PP a l’alcaldia, Xavier García Albiol (PP). Aquest programa especial ha estat moderat per la presentadora del programa La Ciutat, Mònica Günther.

▶ Facebook LIVE

ondacero.es | Barcelona | 23/01/2019

El debat ha estat dividit en tres grans blocs: una primera part titulada “La Badalona del Futur” dedicada a abordar les propostes en què les dues forces polítiques treballen de cara al proper mandat; un segon bloc titulat “Convivència i Política Social a Badalona”, on s’han abordat temes com el civisme, la immigració, les diferències socials del municipi i model comercial de proximitat. I un tercer bloc, titulat “Governabilitat de Badalona”, en el que Pastor i García Albiol han debatut sobre els possibles escenaris polítics que es plantegen davant les eleccions municipals.

Al llarg del programa, hem anat escoltant les preguntes plantejades per diverses entitats socials de diferents àmbits de Badalona, amb l’objectiu de copsar les necessitats i inquietuds de la ciutadania.

Aquest cara a cara s’ha pogut seguir a través d’Onda Cero Catalunya (93.5FM), fent ús de l’aplicació d’Onda Cero i a les xarxes socials amb l’etiqueta #BadalonaADebat. A més, també s’ha pogut veure en vídeo a través de Facebook Live.

Twitter:

@Ondacero_Cat

Instagram:

@Ondacero_Cat

Facebook:

facebook.com/OndaCeroCatalunya

Huelga de taxistas en Barcelona

ENQUESTA

ENQUESTA: Qui té raó en el conflicte entre VTC i taxis a Barcelona?

Diversos centenars de taxistes continuen bloquejant amb els seus vehicles la Gran Via de Barcelona en protesta per la nova normativa que impulsa el Govern de la Generalitat per regular els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que estableix que aquests serveis hagin de contractar-se amb una antelació mínima de 15 minuts. De la seva banda, els conductors de VTC estan protestant afectant la circulació a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. Davant d'això, us plantegem la nostra pregunta al web ondacero.es/catalunya.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 16 DE ENERO

El Monaguillo llega a Barcelona

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Barcelona el próximo 16 de enero con su espectáculo "¿Solo el veo yo?".¡Recoge tus invitaciones en Onda Cero Cataluña (La Rambla, 88-94 4ª planta de Barcelona) antes de que se agoten!