Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 07:00 | AMB CARLES LAMELO

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Cada cap de setmana a Onda Cero Catalunya viatgem des de la ràdio. Sota la direcció d’Esther Eiros i en companyia de Carles Lamelo arribem als millors racons del planeta, coneixem les propostes de turisme actiu i de proximitat, assaborim la gastronomia més elaborada i repassem l’actualitat turística en l’edició en català del programa de viatges de referència a Espanya Gente Viajera.

ondacero.es | Barcelona
| 03/09/2018
Gente Viajera Catalunya

Gente Viajera Catalunya / ondacero.es

Cada cap de setmana, la ràdio viatja arreu del món en l’edició regional del programa sobre viatges i informació turística líder a Espanya.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 06/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo ens visita el periodista de viatges Gabi Martínez per parlar-nos del seu darrer llibre 'Animales invisibles', un recorrido por diferentes lugares del mundo a través de la vida de animales reales y legendarios. Girona és una de les destinacions de cicloturisme que atrau més viatgers d'altres països. Avui entrevistem Saskia Welch-van Vuuren, propietària de Bike Breaks Girona Cycle Centre i organitzadora del Girona Cycling Festival. També ens visita el director de l'hotel NH Collection Gran Hotel Calderón per parlar de la seva terrassa d'estiu i acabem visitant Suïssa, que celebra enguany la seva festa dels viticultors.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 29/06/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo con deixem la història d'una família que porta sis mesos viatjant arreu del món i que tenen previst fer-ho durant els pròxims anys, fins que els fills siguin adolescents. Víctor Herranz ens parla del festival Cruïlla amb el seu director, Jordi Herreruela; repassem la tradició gallega de la 'rapa das bestas', entrevistem l'acalde de Sort per parlar del campionat del món de piragüisme que comença avui i Carla Llamas Peña, autora del llibre 'Viajar con chicas'.