Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 07:00 | AMB CARLES LAMELO

GENTE VIAJERA CATALUNYA amb Carles Lamelo

Cada cap de setmana a Onda Cero Catalunya viatgem des de la ràdio. Sota la direcció d’Esther Eiros i en companyia de Carles Lamelo arribem als millors racons del planeta, coneixem les propostes de turisme actiu i de proximitat, assaborim la gastronomia més elaborada i repassem l’actualitat turística en l’edició en català del programa de viatges de referència a Espanya Gente Viajera.

ondacero.es
  Barcelona | 03/09/2018
Gente Viajera amb Esther Eiros i Carles Lamelo

Gente Viajera amb Esther Eiros i Carles Lamelo / ondacero.es

Cada cap de setmana, la ràdio viatja arreu del món en l’edició regional del programa sobre viatges i informació turística líder a Espanya.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 27/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo tanquem temporada parlant del turisme de Golf gràcies als paquets turístics que organitza el Club de Golf de Llavaneras, recorrem la Costa Daurada de la mà del seu patronat de turisme, descobrim la proposta gastronòmica d'estiu de l'hotel Fairmont Rey Juan Carlos i analitzem el fenomen del turisme dark amb la periodista Miriam del Río.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 20/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem l'escriptor David B. Gil que acaba de publicar 'Ocho millones de dioses' on ens porta de viatge al japó feudal. A més, també parlarem del turisme esportiu vinculat al tenis amb escapades que organitza l'acadèmia Sánchez Casal perquè els turistes millorin el seu estil de joc mentre gaudeixen d'unes vacances. El professor del grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT ens parla de les bones pràctiques que estan duent a terme els hotels per evitar el malbaratament d'aliments. En l'apartat dedicat al turisme actiu, avui coneixem el tunel Windoor d'Empuriabrava i de la primera sala de realitat virtual de Catalunya.