Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DS. 07:00 | AMB CARLES LAMELO

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Cada cap de setmana a Onda Cero Catalunya viatgem des de la ràdio. Sota la direcció d’Esther Eiros i en companyia de Carles Lamelo arribem als millors racons del planeta, coneixem les propostes de turisme actiu i de proximitat, assaborim la gastronomia més elaborada i repassem l’actualitat turística en l’edició en català del programa de viatges de referència a Espanya Gente Viajera.

ondacero.es | Barcelona | 03/09/2018

Gente Viajera Catalunya

Gente Viajera Catalunya / ondacero.es

Cada cap de setmana, la ràdio viatja arreu del món en l’edició regional del programa sobre viatges i informació turística líder a Espanya.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 28/09/2018

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo viatgem fins a l'Algarve, en motiu de la fira de birdwatching que organitzen el proper cap de setmana. Coneixerem què prepara el Teatre del Liceu per a aquesta nova temporada, farem yoga a La Rioja, els explicarem el què ofereix la nova oficina de Turisme de Galicia al Centre Galego de Barcelona i viatjarem a la República Dominicana.