Temas

Viatges

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 18/11/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui us expliquem com anar a la muntanya amb seguretat, amb el Centre Excursionista de Catalunya. Farem recorreguts d’enoturisme, seguirem el Grand Tour de Catalunya, sabrem com es prepara l’hotel Palace de Barcelona. Us donarem més detalls de El Meu Primer Festival de Barcelona i coneixerem el treball de la pastissera argentina Maru Botana.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 27/10/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui coneixem alguns dels guanyadors dels premis Beyond Luxury Awards, que premien el sector de l’hoteleria i el turisme de luxe. Vistem la vil·la històrica de Cardona, recorrem les instal·lacions d’una antiga estació de tren convertida en hotel, a Canfranc. I els fem les millors propostes per al Halloween i la castanyada, com ara les activitats al Poble Espanyol i els panellets reconeguts com els millors de Barcelona.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Mèxic, una immersió paisatgística més enllà dels tòpics

Aquesta temporada a La Ciutat Lleida seguim viatjant arreu del planeta per anar obrint diverses finestres al món, que en aquesta ocasió ens porten fins a Mèxic amb Joan Ramon Zaballos, que ens explica les particularitats d'un país amb un dia a dia molt dur en l'apartat social i polític però que alhora sap trobar diverses finestres per fer gaudir els seus visitants.