Temas

Viatges

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de les vagues que hi ha en el sector sanitari i educatiu. Parlem de patrimoni amb Jesús Brufal que avui ens presenta el castell de l'Albagès. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món per viatjar amb Joan Ramon Zaballos fins a Sri Lanka.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 21/01/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui des de Fitur, la Fira de Turisme de Madrid. Hem entrevistat al director de l'Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, hem viatjat a Flanders, San Pedro del Pinatar (Múrcia) i els hem explicat les novetats de les empreses tecnològiques presents a FiturTech, com ara Cloudbeds.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 14/01/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui els expliquem la importància de Fitur per al sector turístic, recorrem el Museu de Solsona, els expliquem la nova proposta enoturística de l’hotel Mandarin Oriental, les calçotades amb glamur del restaurant Terrenal de l’hotel Me by Meliá a Barcelona i una ruta per Botswana i Namíbia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/12/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui entrevistant viatgers com Ousmar Umar, que ens parla de la seva experiència migrant cap a Europa a la recerca dels seus somnis. També ens acompanyen altres viatgers com Mikel Ayestarán i els expliquem com es preparen a l'estació d'esquí Grand Valira per a la campanya de Nadal.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/12/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui recuperant algunes de les millors propostes que els hem fet al llarg de la temporada. Viatgem a alguna de les millors destinacions de submarinisme del món, els expliquem com són les llums de Nadal del Recinte Modernista de Sant Pau, recorrem Tortosa i Extremadura.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 26/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatgem a diversos llocs el món que amaguen curiositats. Informació que trobareu al llibre i canal de YouTube 'Un mundo inmenso'. En el nostre espai 'Grans viatgers', en aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' viatgem a l'Índia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 19/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatgem a través de la música amb l’exposició Symphony del Caixaforum de Barcelona. Els expliquem com són els llums de Nadal del Recinte Modernista de Sant Pau, coneixem la història d’Isabel de Moctezuma, recorrem Tortosa i tastem els vins novells del Priorat.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 12/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui explicant què s’ha presentat al festival Gastronòmic de Barcelona, com serà la Setmana de la Malvasia a Sitges, quines propostes ens acosta el festival de Jazz de Barcelona i com seran els creuers de Royal Caribbean la pròxima temporada. En aquesta edició també viatgem a Cap de Gata i assaborirem els arrossos de Vilanova i la Geltrú amb Moha Essadi, del restaurant El cigró d’or.