Temas

Viatges

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 08/05/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana us expliquem els detalls dels premis Alimara de Turisme, que concedeix anualment el CETT, recorrem les regions més fredes del planeta amb la periodista Fulvia Nicolàs, autora del llibre ‘Zugunruhe’. Avui també ens acompanya l’artista Yago Hortal, que acaba d’inaugurar exposició viatgera a Can Framis; amb ell, visitarem els escenaris que l’han marcat com a artista, des de Los Ángeles a Berlín. I viatjarem a Hong Kong per entrevistar al xef veneçolà Ricardo Chaneton, propietari del primer local de cuina llatinoamericana inclòs entre els 50 millors restaurants d’Àsia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 01/05/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana us hem donat detalls de l’adaptació de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona que permetrà acollir més vols de llarga durada i amb avions més grans. Justament, la setmana en què l’aerolínia Level, del grup IAG, ha anunciat un trajecte directe Barcelona-Cancun per a aquest estiu.

També hem entrevistat un dels millors forners del món: Jordi Morera, que ens ha donat els secrets d’un bon pa. Hem recorregut Girona de la mà dels directors del documental ‘Nou set dos’ que explica la vinculació de la música electrònica amb el creixement cultural i turístic de la zona als anys vuitanta. I entrevistem Óscar Santos, president de l’Asociació Nacional d’Empreses de Turisme Actiu per parlar de la reactivació del turisme de natura.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 24/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya repassem la situació de les restriccions a la comunitat després de l’anunci per part del Procicat de la suspensió del confinament comarcal. Entrevistem l’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, perquè ens expliqui com es prepara el municipi per a l’obertura de la temporada d’estiu, amb la gastronomia i els protocols anti-covid com a protagonistes.

Al nostre espai de grans viatgers entrevistem al fotoperiodista i escriptor Jordi Esteva.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya repassem la situació de l'hostaleria i el Turisme en aquest entorn de restriccions, com venim fent darrerament. Avui ens situarem a Lleida, amb Josep Castellarnau, president de la Federació d’Hostaleria de la capital del Segrià. Viatjarem a Tailàndia, una de les destinacions que acaba d’anunciar que s’obre als turistes vacunats, assaborirem les millors escalopes d’Espanya i entrevistarem al viatger Javier Peña, defensor del turisme sostenible.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 03/04/2021

Després de les vacances de Setmana Santa ens espera un trimestre clau per al sector del Turisme. Obrirem aquesta edició de diumenge de resurrecció parlant amb un economista expert en la matèria que ens donarà les claus per entendre el futur que ens espera a la nostra principal indústria. Com no podia ser d’altra manera, parlarem de les tradicionals mones de Pasqua i farem un viatge a l’Antàrtida. Molt més a prop, ens queda el delta de l’Ebre, un dels paisatges naturals més rics de Catalunya, que recorrerem en bicicleta, a peu i en petites embarcacions per donar-vos idees per les escapades dels pròxims caps de setmana. I si sou més de quedar-vos a casa, us explicarem que un clàssic de la restauració madrilenya s’ha instal·lat a Barcelona amb el seu servei d’escalopes gegants per endur. Avui ens acompanyarà el xef Nino Redruello, alma mater de l’escalopa Armando.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 13/03/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana parlem del futur del sector del Turisme, i del què suposarà l’aplicació del pla de mesures aprovat divendres pel Consell de Ministres. Ho fem amb l’economista Raymond Torres, director de conjuntura de FUNCAS. Viatgem als escenaris del llibre ‘Canción’, escrit per l’escriptor Eduardo Halfon i coneixem la pastisseria que ha aconseguit el premi a millor croissant de mantega d’Espanya: la pastisseria Brunells del carrer de la Princesa de Barcelona. I acabem visitant el primer restaurant intel·ligent que s’ha obert a Europa. L’han inaugurat a Barcelona i es diu Nua.