Temas

Viatges

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 14/01/2023

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui els expliquem la importància de Fitur per al sector turístic, recorrem el Museu de Solsona, els expliquem la nova proposta enoturística de l’hotel Mandarin Oriental, les calçotades amb glamur del restaurant Terrenal de l’hotel Me by Meliá a Barcelona i una ruta per Botswana i Namíbia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/12/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui entrevistant viatgers com Ousmar Umar, que ens parla de la seva experiència migrant cap a Europa a la recerca dels seus somnis. També ens acompanyen altres viatgers com Mikel Ayestarán i els expliquem com es preparen a l'estació d'esquí Grand Valira per a la campanya de Nadal.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/12/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui recuperant algunes de les millors propostes que els hem fet al llarg de la temporada. Viatgem a alguna de les millors destinacions de submarinisme del món, els expliquem com són les llums de Nadal del Recinte Modernista de Sant Pau, recorrem Tortosa i Extremadura.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 26/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatgem a diversos llocs el món que amaguen curiositats. Informació que trobareu al llibre i canal de YouTube 'Un mundo inmenso'. En el nostre espai 'Grans viatgers', en aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' viatgem a l'Índia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 19/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatgem a través de la música amb l’exposició Symphony del Caixaforum de Barcelona. Els expliquem com són els llums de Nadal del Recinte Modernista de Sant Pau, coneixem la història d’Isabel de Moctezuma, recorrem Tortosa i tastem els vins novells del Priorat.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 12/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui explicant què s’ha presentat al festival Gastronòmic de Barcelona, com serà la Setmana de la Malvasia a Sitges, quines propostes ens acosta el festival de Jazz de Barcelona i com seran els creuers de Royal Caribbean la pròxima temporada. En aquesta edició també viatgem a Cap de Gata i assaborirem els arrossos de Vilanova i la Geltrú amb Moha Essadi, del restaurant El cigró d’or.

VIATGES I ESPORTS

Manchester, la "City" del United

Carles Lamelo, Director de Gente Viajera i Gent Viatgera Catalunya, ens recomana diverses rutes turístiques per la ciutat del City i el United.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 05/11/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlant de la nova edició del World Press Photo al CCCB, recorrent el nou Culinary Hub de Barcelona, aprenent a fer esmorzars més sofisticats amb Sar Cucala, autora del llibre ‘Wake up’ i repassant els establiments guardonats amb el reconeixement de la Guia Repsol a Catalunya amb la seva directora, María Riter.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 29/10/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlant de turisme de golf, explicant-vos en què consisteix el nou mecanismes de comunicació de Turisme de Suïssa, a través de la narrativa sonora ‘Blum’. També els expliquem quines rutes podem fer a Banyoles durant la tardor. El director de l’hotel Majestic de Barcelona ens explica com és la seva suite Penthouse, que ha assolit el premi de la millor suite del món. A més, el periodista Martí Gironell ens porta de viatge per terres gironines amb el seu darrer llibre: “El fabricante de recuerdos”.