Temas

Zoo de Barcelona

PROGRAMA COMPLETO

Como el perro y el gato 10/07/2022

Presentado por Carlos Rodríguez e Iván Cortés. Leemos la carta de una araña de Pakistán a la que le quieren poner el nombre de una famosa marca de patatas. Ana Anglada nos cuenta cómo podemos ayudar a que nuestros gatos se adapten bien a la residencia de verano. Con la producción de Beatriz Ramos y realización de Jorge Zamorano.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Què s’ha de fer amb el zoo de Barcelona?

El futur del zoo està a debat a l’Ajuntament de Barcelona i així ho reflectim a la tertúlia de La Ciutat, amb Enric Bàrcena, Joan Rodríguez, Isaac Martin i Santiago Alonso. A més, escoltem l’opinió del president del comitè d’empresa del zoo, Jesús Cabana.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El Zoo de Barcelona està en perill d'extinció

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i expert en zoologia a explicar-nos la situació d'ofec que està vivint el Zoo de Barcelona per les decisions polítiques de l'equip de govern municipal. Un executiu, el d'Ada Colau, que al seu entendre intenta portar al límit la situació del recinte i dels animals que hi viuen per culpa de les pressions dels animalistes extrems.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/02/2019

Avui hem explicat que s'ha trobat una ampolla amb missatge en una excavació arqueològica de Gijón i hem preguntat a la gent quin missatge deixaria en una ampolla de cara al futur. A més, hem rebut a l'estudi per a berenar l'Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i zoòleg, que ens ha ajudat a saber quin ha de ser el futur del Zoo de Barcelona. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat com cada dilluns al teatre, en aquest cas a El Maldà, a Barcelona. I hem explicat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Qui és aquest goril·la blanc?

Floquet de Neu va ser tot un símbol de la ciutat de Barcelona i aquest cap de setmana s’han complert 15 anys de la seva mort. Però, a dia d’avui, continua sent tan conegut? Avui hem fet un experiment per comprovar-ho.